Gyurcsány vérben forgó szemekkel magyarázott csirke far-hátakról, miközben elkezdett vámpírrá átváltozni

2022. január 18. 12:00

Eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet Gyurcsány Ferenc titkos (éjszakai) életéről!

2022. január 18. 12:00
null
Samuel hadnagy
Kontra

„Igaz-e, hogy a DK-elnöke viszkivel issza a sört? Vagy titokban valami teljesen más folyadékot fogyaszt? Mi az oka annak, hogy hajnaltájban rendszeresen földöntúli nyelven ír Facebook-posztokat? Miért van az, hogy időközönként megbillen egy-egy lakossági fórumon? Egy több évtizede velünk élő legendának jártunk utána: most eljött az idő, hogy lerántsuk a leplet Gyurcsány Ferenc titkos (éjszakai) életéről!

Talán senkinek sem kell különösebben bemutatni Gyurcsány Ferencet, a magyar baloldal örökös vezetőjét, Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely gyámfelügyelőjét, egyszeres bukott kormányfőt, a jobboldali média címlapsztárját, az előválasztás direktorát, Dobrev Klára férjét.

Képességeit méltatja, hogy ha úgy van, egy telefonhívással behívja az országba az IMF-et, kettővel a CIA-t, hárommal Soros Györgyöt. Képes húzóra meginni egy üveg sört, körömvágóval lebontani a kerítést, szemöldökfelhúzással kicsinálni a Szocialista Pártot, és mutatóujjával megemelni a gáz árát. Ha nagyon muszáj, akkor egy kézzel szelfit készít, két kézzel nyugdíjasokat ölelget, és kézzel-lábbal mutogatva beszélget a helyi kocsmárosokkal.

Munkaidejében bejár a Parlamentbe, ahol dörgedelmes, szitkozódó beszédeket mond. Időközönként sajtótájékoztatókat is tart, ha meg úgy alakul a helyzet, tüntetésekre jár, sőt, ha nagyon kell, szónokol is. Szabadidejében jellemzően alantas terveket sző, elsősorban Magyarország ellen, igaz, saját szövetségeseit sem kíméli stratégiakészítés közben.”

Fotó: Instagram

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Asztis
2022. január 19. 10:41
Milyen Feri?
Kardhal
2022. január 19. 09:32
Ferike vedd be szépen a bogyoidat aztán takarodjál a mamávsl együtt a p....a ha itt nem tudsz élni na nyomás pskolni!!@
Pusikas
2022. január 19. 00:22
Mikor találja már meg a diplomamunkáját ? Vagy egy újabb kislányt a szomszéd telken ? Az üveg már megvan, pohár nem muszáj !
Szittya66
2022. január 18. 21:16
Sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan fogadhatta be az Apró klán. Mivel sikerült elnyerni a bizalmukat? Milyen próbát kellett teljesíteni, hogy elnyerje a súlyemelő kacsóját? Átküldték a szomszéd kertbe virágot lopni és amikor cseresznyét is vitt, akkor érezték Piroskáék, hogy ez a fiú lesz az igazi? Mi az hogy, nagyonis!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!