Remélem, Bangóné Borbély Ildikó nem adja vissza a mandátumát

2022. január 23. 14:06

Az egész ügy egy tipikus komcsi tempó. A sajátjai szivárogtatták ezt ki.

2022. január 23. 14:06
null
Varga-Damm Andrea
Facebook

„Bangóné Borbély Ildikó 751 (!) önálló indítványt nyújtott be 2018. májusa óta az Országgyűlésnek, 332 felszólalása volt rendre olyan kérdésekben, amelyek a társadalom széles körét érintik. Éjszakák sokaságát harcoltuk végig, miközben a pártja vezetői otthon szunyókáltak.

Bangóné Borbély Ildikó 8 éve országgyűlési képviselő. Valóban helytelen ezt tenni, ami történt. Csak azonban ez úgy történhet meg, hogy egy párt képviselőjéről nem tudja 8 éven át sem a pártja, hogy az állított diploma nem létezik, ha maga kérte ennek állítására. Ugyanis nincs szükség parlamenti képviselőséghez diplomára.

Amint a hír először megjelent, pontosan tudtam, hiszen ismerem ezeket, hogy a sajátjai szivárogtatták ezt ki.

Olyan emberek zárják ki, és szólítják fel mandátuma visszaadására, akik ezt a helyzetet kialakították? Olyan emberek, akik a fidesz tenyeréből esznek? Olyanok, akiknek a parlamenti munkája egyenlő a nullával?

Remélem, Bangóné Borbély Ildikó nem adja vissza a mandátumát, mert ő azért megdolgozott, s naponta bizonyította, hogy képviselni is akarja és tudja az embereket.

AZ EGÉSZ ÜGY EGY TIPIKUS KOMCSI TEMPÓ. NA, EZÉRT NEM SZABAD ILYEN EMBEREKET A HATALOM KÖZELÉBE ENGEDNI, MÉG HA A MOSTANI BORZALMAS RENDSZERT VALÓBAN LE KELL VÁLTANI.”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cybericius
2022. január 25. 07:12
Morális megsemmisülés.
Sün Balázs
2022. január 24. 11:10
Andrea most jól megszólja az ellenzéket. Persze ő nem jutott egyéniben semmire az előválasztás során. most meg teper! De azért a írásának utolsó mondatával maximálisan egyetértek, ezt az egyesült ellenzéket valóban nem szabad a kormányzás közelébe engedni.!
Korrupt Kornél
2022. január 24. 10:58
Ha... ildinek esze lenne, nem adná vissza, hanem botrányt csinálna! Hol van elqró dolgozata, gelkelyke munkái, a momentumos pöcsé, kutakodj ildi, biztosan tudsz még pár moslékot akik hazudtak ez ügyben.stb stb. Vágj bele ildi, hajrá!
Bátya62
2022. január 24. 09:32
Sokszor mondtam már, a listáról parlamentbe került képviselőnek nincs helye az Országházban! Akár maga lépett ki pártjából, akár kirúgták, mivel már senkit nem képvisel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!