A CIA az utolsó mentsváruk

2022. január 10. 09:32

Az amerikai titkosszolgálat beavatkozásában reménykedik az SZDSZ egykori kampányguruja.

2022. január 10. 09:32
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Bár az SZDSZ szerencsére kimúlt, egykori SZDSZ-esek még fölütik a fejüket itt-ott. Van, amelyik űzött tekintettel, tyubityelkával a fején időnként megrohamozza a Parlamentet, lökdösi a rendőröket vagy épp ásványvízzel fröcsköli az érdeklődő riportert. S akad, amelyik néhány havonta kinyilatkoztatja népboldogító téziseit valamelyik független-objektív sajtótermékben. Utóbbiak közé tartozik Bruck Gábor, az SZDSZ egykori kampányfőnöke, aki nem mellesleg jó ideig az említett tyubityelkás ember tanácsadója volt, legutóbb pedig Gyurcsányné retiküljét cipelte, míg az előválasztáson el nem hasaltak.

Az a jó a velünk élő SZDSZ-esekben, így Bruck Gáborban is, hogy megbízhatóan gonoszak és buták. E tulajdonságaik kifejezetten hasznosak így választási kampány idején – legalábbis a politikai ellenfélnek és szavazóinak. Azoknak (hitem szerint a nemzet zömének), akik a borús történelmi tapasztalatok okán úgy vélik: az »eszdéeszizmust« soha többé nem szabad a kormányrúd közelébe engedni, különben a magyarságnak harangoztak. Azért hasznosak az SZDSZ-ízű, gonosz kinyilatkoztatások, mert emlékeztetik a feledékenyebbeket, mi folyt itt 2010-ig, s mi lesz, ha ezek az arcok visszatérnek.

Azt mondta múlt szerdán Bruck ember a hatalom által megszüntetett Klubrádióban, hogy – idézem – »Jönnek az erdélyiek, oké, ők szerencsére csak listára szavazhatnak. Akárhogy nézem, jelent két mandátumot, ami sok. Nagyon sok.« Szavai mint a méreg. Mint az érett gyurcsányizmus. Ez vezetett a 2004. december 5-i nemzetáruláshoz. Minek szavazhatnak a külhoni magyarok, ugye? Ők nem is magyarok, hanem románok. Mit szólnak bele a belügyeinkbe, mikor nem is itt adóznak? Szemben a Londonban mosogató magyarokkal, akik itt adóznak, ugye, Bruck? Hányinger.”

Borítókép: Bruck Gábor (Fotó: a Klubrádió műsorának részlete)

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2022. január 10. 18:51
Be is avatkoznak.
mo ching
2022. január 10. 16:20
Az LMP-ről már megalakulásakor az a hír járta, hogy az amcsi nagykövetségre járkálnak utasításokért. Nincs új a nap alatt.
Szittya66
2022. január 10. 12:37
Ezt eddig is tudtuk, csak most volt egy hülye aki kikotyogta
nemecsekerno_007
2022. január 10. 12:13
Tűpontos. A Londonban mosogató magyar nem itt fizet adót. Persze a nyugger papa-mama nyugdíját valaki kitermeli. Meg ugye ellátást is kapnak az EÜ-ben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!