Mijatovic asszony Magyarországot élesen elítélő nyilatkozatáról

2022. január 15. 14:22

Minden felnőtt, magyar ember olyan életet él, amilyet önmaga számára választ és jónak lát.

2022. január 15. 14:22
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Mint arra korábban az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) kinevezési gyakorlata kapcsán a figyelmet, Lomnici Zoltánnal december is felhívtuk, továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy az Európa Tanács (ET) és annak intézményei döntő mértékben a Soros Györgyhöz kötődő szervezetek befolyása alatt működnek. Egyre több jelét tapasztaljuk annak, hogy az ET politikai nyilatkozataiban, valamint az EJEB ítéleteiben ugyanaz a káros, ésszerű korlátok nélküli nyílt társadalom szellemiség nyilvánul meg, mint amit a Soros-szervezetek képviselnek. Ennek legutóbbi példája az ET Emberi Jogi Biztosának Dunja Mijatovic asszonynak Magyarországot a gyermekvédelmi népszavazás kapcsán élesen elítélő, csütörtökön kiadott nyilatkozata. A biztos asszony véleménye szerint a témában tartandó népszavazás rendkívül sajnálatos, mert az LMBTQ közösséghez tartozó személyek jogainak további csorbításához és gyűlöletkeltéshez vezet. Úgy fogalmaz, hogy már maga a 2021 júniusában elfogadott törvény is ellentétes minden nemzetközi normával, de nem lát semmilyen problémát abban, hogy a gyermekek nevelését kétes hátterű NGO-k végezzék, a szülők beleegyezése nélkül.

A nyilatkozat kapcsán szeretném felhívni a biztos asszony figyelmét, hogy a magyar jogszabályok semmilyen formában nem korlátozzák senkinek a jogait, minden felnőtt ember olyan életet él, amilyet önmaga számára választ és jónak lát. A gyermekvédelmi törvény célja megvédeni gyermekeinket a rájuk zúduló ellenőrizetlen szexuális propagandától és szélsőséges döntések meghozatalára irányuló befolyásolási kísérletektől, másrészt biztosítani a szülők jogát, hogy ők dönthessenek kiskorú gyermekeik felvilágosításáról. Visszautasítjuk biztos asszony azon megalapozatlan állítását is, hogy a magyar gyermekvédelmi törvény része lenne egy általános, az emberi jogokat háttérbe szorítani kívánó összeurópai folyamatnak. Az elmúlt évben a biztos asszony a migráció támogatásáról adott ki egy hangos nyilatkozatot, amelyben felszólította az általa képviselt szervezet tagállamait, hogy a befogadó központokban lévő illegális migránsokat engedjék szabadon, mivel zárt helyeken jobban terjed az új típusú koronavírus. Mijatovic asszony szerint a szabadjára bocsátott migránsokról a nemzetállami adófizetőknek kellene gondoskodniuk.

2018 májusa óta én is az Európa Tanács magyar delegációjának és a Parlamenti Közgyűlés Jogi Bizottságának tagja vagyok. Szomorúan tapasztalom, hogy az ET-n belül a 90-es években felépített nemzeti kisebbségvédelmi rendszert az elmúlt évek migrációs válsága lerombolta és ma már nemcsak az EU, de az ET is a migránsok és más kisebbségek jogairól beszél és nem, vagy alig hajlandó foglalkozni a több mint 50 milliós lélekszámú európai őshonos nemzeti közösségekkel. Nem utolsó sorban azt sem tudjuk nem észrevenni, hogy Mijatovic biztos kritikája egy az egyben megegyezik a Magyarországot támadó Soros-szervezetek és az ő kottájukból játszó hazai baloldali ellenzék kritikájával, amit szintén egyértelműen visszautasítunk.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. január 16. 13:28
Mocskos soroskurva
Krupp Skya
2022. január 16. 05:43
Ez miattovics fog bukni az Európai Unió, de valószinű ez Sorosék célja.
Esvány
2022. január 15. 18:21
Az Európa Tanács Soros homokozója, semmi értelme annak, amit locsognak. Nagy ívben tenni kell rájuk, oszt' jónapot!
KannibálTatárÚr
2022. január 15. 17:53
Homoszexuális propagandát végezni az iskolákon ugyanolyan bűn, mint ha kurváknak, tolvajoknak, vagy gyilkosoknak csinálnának propagandát. Tudomásul kell venni, hogy a homokosok túlhatalomhoz jutottak. Ezt MINDEN eszközzel le kell törni. A legjobb és leghatékonyabb néhány ilyen homokos bűnözőt KIVÉGEZNI. Rájuk különösen nagy hatással lenne ez, mert gyávák, a gyerekeket merik csak félrevezetni, bűnözésre csábítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!