A mai tanárhiány mellett az elbocsátással fenyegetőzni egy vicc

2022. január 31. 07:04

A gimnázium tanárai meg vannak elégedve azzal, hogy kevesebbet keresnek egy Aldi pénztárosánál?

2022. január 31. 07:04
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ezek szerint ott senki nem fog hétfőn sztrájkolni. Ennek csak két oka lehet:

1) A gimnázium tanárai mind meg vannak elégedve azzal, hogy  kevesebbet keresnek egy Aldi pénztárosánál, és szeretik az elmúlt években rájuk tett eszement adminisztratív terheket. Elfogadják, hogy a tanárhiányból adódó többletmunkateher, a szinte hetente átírt órarend Soros, Brüsszel és/vagy a baloldal műve.

2) Lennének tiltakozó pedagógusok, de a szekszárdi Tankerületi Központ mamelukjain keresztül olyan kormányzati presszió érte a tanárokat, hogy nem merték vállalni a tiltakozást. Esetleg azt hiszik, nincs remény a változásra.   

Nem kellene félni, ha tömegesen a sztrájk mellett döntenének a pedagógusok, hiszen a mai tanárhiány mellett az elbocsátással fenyegetőzni egy vicc. Változásra pedig csak akkor nincs remény, ha csak néhányan vállalják fel a véleményüket, a többiek meg csenden morgolódnak. Mivel a körülmények ismeretében én a második verziót látom valószínűnek – bár senki nem kért rá – szolidaritásból a fiam a hétfői első két óráról szülői igazolással távol fog maradni.”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2022. január 31. 20:44
Jól kibaszott a gyerekével Húgyházykám ! Kénytelen a gyerek pótolni, az elmaradt dolgozatot megírni. Nálam ilyenkor elfogytak a könnyű kérdések !
Wadaderika
2022. január 31. 19:37
A rendőrség felszólította Hadházy Ákost, hogy ne hazudjon állandóan róluk https://www.vadhajtasok.hu/2022/01/31/a-rendorseg-felszolitotta-hadhazy-akost-hogy-ne-hazudjon-allandoan-roluk
Valeri Anna
2022. január 31. 18:38
Az a baj a pedagógus sztrájkkal, hogy 2005 ben kussoltatok mint szar a vízben...Ócska moslék ellenzék! Nem elbocsátás lesz, hanem fizetés nélküli munkanap. Száguldó pannonpuma mellett miért is vették vissza béreteket? Öncenzúrán vegetáltok https://hvg.hu/itthon/20050919.. 2005.09.13. 11:03 (...) A Népszabadság úgy tudja, hogy a PM az államháztartási hiányra hivatkozva ragaszkodott ahhoz, hogy utólag se történjen meg a 13. havi illetmény kifizetése, ezért kompromisszumos javaslat született: eszerint a közszolgálati jogviszonyban állóknak az elmúlt év után nem jár 13. havi illetmény(...)
Ferry63
2022. január 31. 15:30
Mondja ezt a gyerekverö , rohadék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!