Felszólítjuk Perintfalvi Ritát, hogy fejezze be Hess Dénes atya feljelentéssel való fenyegetését

2022. január 13. 17:17

Elfogadhatatlan, hogy bárkit hátrány érjen amiatt, hogy normalitáspárti gondolatokat fogalmaz meg.

2022. január 13. 17:17
null
Védett Társadalom Alapítvány
Védett Társadalom Alapítvány Blog

„A Védett Társadalom Alapítvány elfogadhatatlannak tartja, hogy 2022-ben Magyarországon bárkit hátrány érjen amiatt, hogy normalitáspárti gondolatokat fogalmaz meg a nyilvánosság előtt. Még inkább abszurdnak tartjuk, hogy Hess Dénes ferences szerzetesre próbálják ráhúzni a közösség elleni uszítás tényállását, mert egy, a Vasárnap.hu portálon január 6-án megjelent, Perintfalvi Rita teológusnőnek címzett nyílt levelében a katolikus egyház egyértelmű és világos tanításával összhangban nyilvánult meg.

Perintfalvi Rita hat nappal később, január 12-én nyilvános Facebook-posztban reagált, azt írta: »Szívesen válaszolok a ferences atyának! Az érvei nem csupán homofóbok, de el kell gondolkodni a közösség elleni uszítás tényállásának meglétén is!?« Továbbá kedvelte azt a – bejegyzésére érkezett – hozzászólást, miszerint Máltán »homofób gyűlöletbeszéd miatt kerül bíróság elé egy pap«, és Magyarországon is ezt kellene tenni.

Amennyiben a szavakból tettek lesznek, és Perintfalvi Rita vagy valamely követője tényleg feljelenti Hess Dénest, a Védett Társadalom Alapítvány frissen megalakult jogi szárnya, a Budapest Bizottság (BPB) ingyen és bérmentve ellátja a ferences atya jogi védelmét.

Nem hagyjuk, hogy a normalitás magyarországi képviselőit – akár bírósági eljárást is kilátásba helyezve – megpróbálják elhallgattatni!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 15. 19:12
P.S.: TIPUS FIGURA AZ ILYEN NEMZETI KERESZTÉNY NICK NEVŰ DEMAGÓG. EZEKHEZ KÉPEST NÉHAI TORGYÁN JÓZSI BÁ' PIRITOTT PÁROLT KUTYAFASZA TORMÁVAL ÉS MUSTÁRRAL.
bogyo1
2022. január 14. 21:41
Most akkor tényleg kötelező szeretni a buzikat? Álljunk már meg hé! Nekem azt van jogom utálni, akit én akarok. Az utálat érzése emberi jog, és kész!
kerekperec
2022. január 14. 01:58
Aranyos Rita! Úton-útfélen, kristálytisztán kiemeled, hogy jogunk van ahhoz, hogy úgy cselekedjünk, beszéljünk vagy gondolkodjunk, ahogyan az ember akar. Köszönjük!
Carsac
2022. január 13. 23:41
Be kéne szántani ezt a zsidóreformátus "lelkésznőt." Átvitt értelemben persze. Attól javulna a testi-lelki állapota. Mégsincsen férfi, aki vállalkozna rá. Ez érthető, mint ahogyan érthető a némber folytonos ágálása, a "beszántatlansága" miatt. Ettől persze nem lesz kívánatosabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!