Ne vegye be azt a baloldali propagandát, hogy vezet a Fidesz!

2022. január 30. 08:25

Az elmúlt napokban taktikát váltott a baloldal. A választás április 3-án fog eldőlni!

2022. január 30. 08:25
null
Kovács András
Kovács András
Facebook

„Ne vegye be azt a baloldali propagandát, hogy vezet a Fidesz!

Az elmúlt napokban taktikát váltott a baloldal. Szinte minden fórumon elkezdték azt terjeszteni, hogy a Fidesz-KDNP a választás legfőbb esélyese, sőt jelentős előnnyel vezet a pártversenyben. Márki-Zay is kijelentette, hogy ő soha nem mondta azt, hogy a mostani kormányfőt meg tudja verni egy választáson. Az utóbbi kijelentés persze megint hazugság volt, mert tavaly októberben még kétharmados baloldali sikert vizionált.

Mi állhat ennek a taktikai váltásnak a hátterében? Mivel a baloldalnak semmilyen vonzó üzenete nincsen a választók felé, így most megkezdték a jobboldali-nemzeti-szuverenista szavazóbázis demobilizálását. Azzal, hogy egyre többen arról beszélnek, hogy a Fidesz vezet, azzal azt érik el, hogy sokan a jobboldalról esetleg otthonmaradnak, mert már eldőlt a voksolás. Emlékszem, hogy 2002-ben minden nyilvános, baloldali vezetést jelző felmérés ellenére, a suttogó propaganda azt terjesztette, hogy a Fidesz vezet, és nyerni fog 2002 áprilisában. Meg is lett az eredménye a baloldali suttogó propagandának!

Először is a választás április 3-án fog eldőlni! Számolgatni, okoskodni, elemezni azt, hogy valamilyen torz mérés alapján éppen ki és hol vezet, annak az égvilágon semmi értelme nincs. Arról kell beszélni, hogy a baloldal valódi programja szerint eltörölné a rezsicsökkentést, fizetőssé tenné az egészségügyet, kórházi napidíjat és vizitdíjat vezetne be, illegális migránsok tízezreit telepítené Magyarországra, súlyosan megadóztatná a középosztályt, külföldieknek adná el a stratégia magyar vállalatokat, és megszüntetné a családoknak járó adókedvezményeket. Az utóbbi kérdések az igazán fontosak, és nem az, hogy melyik közvélemény-kutató éppen mit mért.

Másodszor: jómagam semmilyen Fidesz-vezetés jelző komoly méréssel nem találkoztam, és senki nem mutatok nekem ilyet. Vezető kormánypárti politikusok sem beszélnek ilyenekről, mert ők is tudják, hogy a 2022-es választás teljesen más lesz, mint a korábbiak. Eddig egyetlen elemzővel, vagy éppen politikussal sem találkoztam, aki akár jósolni mert volna azzal kapcsolatban, hogy a baloldali pártok összeolvadása Gyurcsány vezetése alatt, milyen hatást gyakorol majd a választási döntésekre. A legfontosabb, senki ne üljön fel a baloldali demobilizációs kampánynak! A baloldali politikusok és elemzők célja, hogy elaltassák a velük szemben lévő tábort, mert így szinte biztos a győzelmük!”

Nyitókép: Kovács András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. január 31. 09:32
závec a napokban cáfolta ez a propagandaállítást, szerinte Budapest minden választókörzetét hozza az ellenzék, és a megyei jogú városok többségében is nyernek majd.
Kopaszpapa
2022. január 31. 06:54
Tisztelettel! Az az MZP aki nyíltan vállalta a fent említett intézkedéseket (aztán természetesen letagadta...) vezeti (???) azt a baloldalt, akik fel akarták/akarják (a szándékuk megvolt rá annyi a lényeg) függeszteni Magyarország alkotmányos rendjét, mert meg akarták reformálni (bármi áron) a mai Magyar alkotmányt! Az az MZP aki szerint Brüsszel járna legjobban a baloldal sikerével (mandiner.hu korábbi cikke itt https://mandiner.hu/cikk/20220130_marki_zay_peter_az_ellenzek_gyozelme_fonyeremeny_lenne_brusszel_szamara ) azt a baloldalt akik szerint bár nem illendő, de miért ne lehetne szenteltvíz tartóban hugyozni, akik szerint le kellene hallgatni a fideszes szavazókat ahol előbbrevaló a Párizsi olimpia melletti lobbi, akár népszavazás árán is, mint Budapest presztízse, ahol fontosabb a nemzetközi érdek mint a Magyar! Ne engedjük ezeket a hontalan senkiket a hatalom közelébe tartsuk lent a sárban láncon a mocsokban ahova való ez kommunista nemzetellenes söpredék, mindenki menjen el szavazni április 3.án!
Reszelő Aladár
2022. január 31. 01:31
Az esély megvan, sőt nagyon jó, de az esélynek terhe is van. El kell menni szavazni és kész, semmi rendkívüli, semmi emberfeletti, csak odamenni és a folytatásra szavazni. 2 db X a szavazólapokra, 4db a nepszavazó ívre és rendben is leszünk.
APA152
2022. január 30. 17:12
Bár már unalmas lehet,de nem lehet elég sokszor elmondani: mindenkinek el kell mennie szavazni. Mert ez a szavazás lehet az utolsó. Ha ezt elveszítjük,elveszítünk mindent ami az életünkben érték. Elveszítjük az indentitásunkat,elveszítjük a családunkat,és elveszítjük a Magyarságunkat !!! És ebben egy fikarcnyi túlzás sincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!