A lényeg, hogy a diktátorhaveroknak legyen szép kertje Budapesten

2022. január 15. 09:18

Több száz milliót költ Szijjártó a Türk Tanácsnak ajándékozott villa kertépítésére.

2022. január 15. 09:18
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Több száz milliót költ Szijjártó a Türk Tanácsnak ajándékozott villa kertépítésére! Az infláció 14 éves csúcson, de hol érdekli ez a luxusjachtozó külügyminisztert! A lényeg, hogy a diktátorhaverok egyletének legyen Budapesten szép kertje.”

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. január 24. 11:31
Timikém! Szívesen olvasnék arról, hogy a "Párbeszédes" társelnöke mennyit költött az előválasztási kampányban. Erről Önöktől eddig semmit sem hallottunk, csak Márki-Zay Pétertől hallottunk erről. (Igaz ezt sem cáfolta meg a Párbeszéd.) Aztán Karácsony Gergely "elegánsan" visszalépett, jött a villamos! Azt a pénzt nem sajnálja? Pedig nyilván az is közpénzből ment!
Elmekortan
2022. január 18. 08:31
Melyik kertben terem ilyen nagyon , nagyon rohadtul tüskés rózsa??? Kellett ehhez némi kert is! Kabulban? A Harvardon? Kijevben ? Budán? Majd a haverok kikotyogják. Esetleg marky zaj lehetne titoknok?
Dezsőke
2022. január 17. 18:05
Szerintem nincs nagy baj a Fidesszel, van tervük, koncepciójuk és tudnak küzdeni is érte, - ez jó, de csak akkor nyerhetnek szerintem, ha mielőbb csatlakoznak az Európai Ügyészséghez, mert gondolom bizonyítani kell a választások előtt, hogy közük nincs a korrupcióhoz és egyebekhez. Ebben nekünk, választóknak is biztosaknak kell lennünk, hogy helyes döntést hozhassunk.
masikhozzaszolo
2022. január 16. 10:52
Elképzeltem, mi lehet ez a borzalom, ami ilyen csípős szagú. Természetesen a történelem azért segít, lásd török rózsakertek Magyarországon. És egy másik történelmi pillanat: Szabó Tímea és Kövér László virágváltása. Édes Istenem, ne hagyj el! És a dolog tárgya konkrétan, mi az ami nem kell Szabó Tímeának, mert borzasztó: http://szepvilagunk.weebly.com/faacutek-viraacutegok/lomszp-virgoskertek És akkor én is: Édes Istenem, ne hagyj el!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!