Aki sóvárog a szabadság után, soha nem lel nyugalmat

2022. január 25. 10:39

Nem véletlen, hogy azoktól rettegnek leginkább, akik teret engednek szabadság után való sóvárgásnak.

2022. január 25. 10:39
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Nincsen veszélyesebb dolog a szabadság utáni sóvárgásnál. Hiszen egyedül ezekben a vágyakban rejlik akkora erő, ami képes felébreszteni az embereket a szavak hipnózisából és felszabadítani őket a hatalomvágyók által fenntartott könyörtelen elnyomás alól. Nem véletlen tehát, hogy azoktól rettegnek leginkább, akik teret engednek a szívükben és testükben a szabadság után való sóvárgásnak. Mert ezeknek az embereknek a szavai idővel olyan erőssé válnak, hogy képesek a többieket is felébreszteni az alvásból. S akik végre feleszméltek, azok rögtön észreveszik, hogy a világ a feje tetején áll. S a valóság pont az ellenkezője annak, mint amit hittek. S ezen a ponton születhet meg a szabadság utáni sóvárgás vezette lázadás – jobb esetben békés módon –, ami aztán végleg elsöpri a hatalomvágyók uralmát. Egészen addig, amíg újra jön valaki, egy újabb hatalomvágyó, aki ismét el akarja venni a szabadságot. Sőt, még az utána való sóvárgást is. Ezért az, aki a szabadságra vágyik, soha nem lel nyugalmat.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2022. február 11. 05:48
...és megint hátu...izé előlről... Csakhogy a sóvárgó közben megöregedik, megbetegszik, sőt meghal. Főleg , ha drogos écces buzi.
formaegy
2022. január 28. 12:24
Te elmebajos Rita! Magyarország független! Éppen te a rühes hazaáruló bandáddal dolgoztok M.o. függetlenségének felszámolásán, amikor egy büdös gyilkos náci Hitler Birodalomba akarjátok bedobni! Mekkora egy mocskos némber vagy te!
kitiltott
2022. január 25. 21:16
Ekkora sztárt csinálni a magyar gyűlölő cicás cicafiubol..a baloldali sajtó nélkül csak egy hazaáruló senki lenne ..mint ahogy az is..volt..
Esvány
2022. január 25. 20:10
"Nincsen veszélyesebb dolog a szabadság utáni sóvárgásnál. Hiszen egyedül ezekben a vágyakban rejlik akkora erő, ami képes felébreszteni az embereket a szavak hipnózisából és felszabadítani őket a hatalomvágyók által fenntartott könyörtelen elnyomás alól." Ezt így egy börtönbe zárt apagyilkos, vagy bankrabló is elmondhatta volna. Ott is van szabadságvágy...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!