Ha más nincs, legalább humorérzéke van a baloldalnak

2022. január 14. 08:54

Gréczy Zsoltot bízták meg a kultúráért felelősnek. Aki egyszemélyes szexbotrányba keveredett.

2022. január 14. 08:54
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Ha más nincs, legalább humorérzéke van a baloldalnak.

Márki-Zay Péter, alias Gyurcsány Ferenc Gréczy Zsoltot bízta meg a kultúráért felelős  politikusnak a kampányukban.

Gréczy 2019-ben bukott meg országgyűlési képviselőként, mivel olyan szexbotrányba keveredett, aminek ő volt az egyetlen résztvevője.

A DK politikusa megfogadta, hogy »kiszabadítja a kultúrát a Fidesz fogságából.«

Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mindezt melyik kezével teszi?”

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dodi1015
2022. január 14. 14:39
A ballibsi kultúrához ilyen "felelős" pofa jár.
llnnhegyi
2022. január 14. 14:22
Bohár Dániel! -:))))) Fingasd meg a szemeteket!
Dezsőke
2022. január 14. 14:15
Tisztelt Szülők! Értesítem Önöket, hogy gyermekük Péter ismételt figyelmeztetések ellenére, sem fogad szót, összevissza beszél, időnként hazudik és nincsenek konkrét elképzelései a jövőről, de még a holnapi napról sem. Ennek ellenére azzal bolondítja társait, hogy ő a miniszterelnök. A gyermek rendkívül csapongó, szétszórt, időnként agresszív. Sajnos másnapra még azt is elfelejti, előző nap mit mondott. Osztálytársait rendszeresen bántja, leárulózza. Csapatmunkára nem alkalmas. A lényeg: a gyermekkel nem lehet bírni, annak ellenére sem, hogy egy pedagógiai asszisztenst (P.J) és egy nehezen kezelhető gyermekeket segítő munkatársat rendeltünk mellé (S.A). Sajnos azonban a helyzet nem változott, ezért kéjük a kedves szülőket, nevelési eljárásaik megválogatásában legyen körültekintőek. Ha szükséges további részletekkel valamiféle csoport tud tájékoztatást adni, valamilyen tömörülés, ahová állítólag a gyermek felvételt nyert. Ha a helyzet rövid időn belül nem változik, gyermeküket kénytelenek leszünk eltanácsolni. Üdvözlettel: Dezsőke
BossN
2022. január 14. 14:12
A pöcsét is ki fogja dugni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!