A „progresszív” világban ma már rá sem szabad nézni egy nőre

2022. január 14. 13:52

Udvarlás, szép szavak, virág: mind-mind a „rasszista, eltörlendő” világ megnyilvánulása.

2022. január 14. 13:52
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„A »progresszív« – vagyis idióta, önsorsrontó, ön- és fajfenntartásra képtelen, súlyosan beteg pszichéjét pótcselekvésekben fürösztgető, teljesen feleslegesen létező – világban ma már rá sem szabad nézni egy nőre, mert az »szexuális abúzusnak« minősül.

Udvarlás, szép szavak, virág, a hölgy előre engedése az ajtóban, a vacsora kifizetése stb. mind-mind a »rasszista, fehér felsőbbrendűséget képviselő, eltörlendő« világ megnyilvánulása.

Belmondo, Delon – ezeknek maga a bűn.

Csodálom, hogy a Volt egyszer egy vadnyugat még nem lett betiltva...

Nincsen már férfi és nincsen már nő, csak valami borzalom, valami torz és beteg és ocsmány és undorító, valami se ez, se az – ez a világ ilyen lett és ezt szereti. Hál ’Istennek, ki is fog pusztulni, el fognak múlni, tűnni, takarodni, magányosan, egyedül, utód nélkül, üres, hideg lakásokban, a torzak, a betegek mulatóinak iszamós asztalainál, használt tűkkel és kotonokkal telidobált parkok mocskos bokrai alatt, nyilvános vécék padlóján, amúgy progresszív módon.

De addig is: mit kezdenek ezek a barbár hordák cselekedeteivel?

Ezek lennének a »progresszívek« új barátai?”

Nyitókép: Álex Cámara / NurPhoto / AFP. Illusztráció.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Láncfűrészes Attasé
2022. január 16. 13:26
"kotonokkal telidobált parkok mocskos bokrai alatt" Volner tudna erről beszélni...
ValakiValahonnan
2022. január 15. 16:37
Az LMBTQI-lobbi egyfajta ecological overshoot-ot akar létrehozni, amikor a normálisok már képtelenek az aberrált horda számára gyermekeket nemzeni, mert olyan kevesen vannak. Ez olyan jó kis progresszív gender móka. A vadbarmai, ezek aztán tudják hogyan kell mulatni!
LakingerB
2022. január 15. 14:05
Ezek nem progresszivok, hanem degeneralt, aberralt es deivians GENDEFEKTES FERGEK csupan, akik megprobaljak atformalni a tarsadalmat ill. ennek az egeszseges alapjat kepezo noi-ferfi kapcsolatot.
Nehidd El
2022. január 15. 11:42
"Udvarlás, szép szavak, virág: mind-mind a „rasszista, eltörlendő” világ megnyilvánulása." Ha egy férfi felajánlja egy másik ismeretlennek a közvécében vagy a közfürdőben, hogy leszopja, vagy seggbe dugja, az szerencsére még mindig szép, az maga a büszke dicsőség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!