Még egyszer Bruckról

2022. január 11. 13:24

Bement a Klubrádióba, és elmondta a frankót. Ezek ugyanis mindig elmondják a frankót.

2022. január 11. 13:24
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Origo

„Tanácsadó korában Bruck Gabi

(Van-e, ki e nevet nem ismeri?)

A CIA-t hívta, mint más, a szovjetet.

Kapott

Ezért

Egyszer vagy öt forintnyi bért,

Amint mondom, vagy öt forintnyi bért.

(Bocs, Petőfi...)

De amúgy a többi stimmel. (Bár az öt forint, lehet ma már több, s az sem biztos, hogy Bruck Gabi először tintáért megyen, ugyanis a Gutenberg-galaxisnak is vége van, ezért lehet Bruck Gabi az, ami.)

De amúgy a többi stimmel.

Szóval úgy történt, hogy Bruck Gabi bement a Klub Rádió stúdiójába, és elmondta a frankót. Ezek ugyanis mindig elmondják a frankót. A frankó elmondásán kívül soha életükben nem csináltak semmi mást, és mindig, minden körülmények között ők (és csak ők) tudják, mi a frankó. Ebből következően a frankónak vannak állandó elemei, és vannak változói.

Állandó eleme a frankóságnak például az, hogy Orbán majd:

1.: Elhalasztja (betiltja) a választásokat.

2.: Nem fogja elismerni a választások eredményét, és katonai diktatúrát fog bevezetni.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fonak
2022. január 12. 11:18
"A frankó elmondásán kívül soha életükben nem csináltak semmi mást" - Zsolt, Ön igen? Ő kampányguru vagy mi, te újságiró, de rokon szakmák.
APA152
2022. január 12. 11:14
Ha most a Fidesz el csalná a szavazást,akkor az ugyan olyan "demokratikus" lenne,mint feles többséggel alkotmányozni. Nem értem a balhibbantaknak ez miért nem fér bele a "nagy demokráciájukba" ?
Dezsőke
2022. január 12. 09:50
PROGRAM 2022 vegyé kisebb kocsit, a nagyot zúzzad be ne vezess, vegyé bérletet, tekerj, rollerez, gyalogolj, fuss, maradj otthon, aludj, ne világíts, ne fűts, ne füröggyé, ne facebookozzá, ne egyé, bogarat egyé, fényt egyé, ne igyá, csapvizet (néha) inkább patakbú, mossá patakba, ne áramozzá, semmit ne áramoltass magdabú, tartsad magadba a hőt, ne fingjá, ne pazarold a gázt, ne fűcs, ippeg csak. a jegesmedve is kibírja, ne mennyé má ingyen orvoshoz, vidd a nyugdíjad vagy inkább ne menj, dögöjjj meg halott szavazó a jó fidesz szavazó, ne mossá fogat, legyé büdös, legyé görény, szexis, ne motorizájjá, ne mosogatógépezzzé elektromos szarjaid kukába, a fizetésed most éppen krva magas, abból visszaveszünk az adókat megemeljük, ha nem akar a migráns csávó bejönni mihozzánk, a füléné fogva beráncigáljuk, - nincs olyan, hogy nem jössz be bazzmeg - alapon, csökkentjük a keresztények támogatását, nemet váltunk (hetente egyszer) havonta egyszer pedig családilag, az ovisokat hetente váltakozóan, állva és ülve is pisiltetjük a háziállatok nemváltását is támogatjuk ideológiailag gyarmatosítunk (EU) kedvére, mindenhol, a közlekedési járműveken is, felkutatjuk, beleltározzuk a melegeket és zsidókat, hétfőn és csütörtökön ugyanazt hazudjuk, kedden és pénteken az ellenkezőjét szombaton megkeressük és kikaparjuk az ágy alól az árulókat, a vasárnapi nagymise után a nagy tükör előtt leszámolunk az ellenségeinkkel, szerdánként bocsánatért esdeklünk
csabi57
2022. január 12. 06:37
Zsóti ne bízd el magad. Szerintem kerek perec megígérték nekik. Te is tudod, hogy egy profi filmes csapat által hamisitott utolsó pillanatban bedobott-közzétett videó mekkora kárt tud okozni. Az sem számít, hogy utólag kiderül hamisitvány volt, és ha kell az is lesz aki leülje a csalásért járó éveket. A kellően érzékenyített bírók adnak neki 2 hónapot amitől többet ült az előzetesben és és nem kerül be a kemény magba, sőt azonnal kiengedik egy rendes kártérítéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!