Az újgenerációs baloldali politikusok mintapéldánya: Hajnal Miklós

2022. január 28. 11:05

Hazudott az iskolai végzettségéről, már parlamenti képviselőnek is hazudta magát.

2022. január 28. 11:05
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Az újgenerációs baloldali politikusok mintapéldánya: Hajnal Miklós, aki hazudott az iskolai végzettségéről, már parlamenti képviselőnek is hazudta magát, végzettség nélkül volt a BKK felügyelőbizottsági elnöke és egy év után cserbenhagyta a kerületét, miután kapott egy jobban fizető, zsíros állást. Nem csoda, hogy többen is lemondásra szólítják fel, de ő nem vállalja a felelősséget. Nézzük!

A Momentum politikusa körül az elmúlt időszakban több botrány is kirobbant. A legsúlyosabb mindenképpen a diploma-botránya volt, ugyanis évekig közgazdásznak adta ki magát a televízióműsorokban és a nyilvánosságban úgy, hogy valójában nem rendelkezik diplomával. Bangóné Borbély Ildikónak egy ilyenért távoznia kellett az MSZP-ből, a Momentumban azokban úgy tűnik, a haja szála sem görbül Hajnalnak. 

Fekete-Győr András azzal a nevetséges állítással mentegette, hogy nem kell diploma ahhoz, hogy valaki közgazdásznak vagy jogásznak nevezze magát. Ez persze nem így van, hiszen én sem nevezem magam orvosnak és nem megyek be egy műtőbe operálni, hiszen nincsen ilyen végzettségem. A napokban hasonló érvvel mentegette magát Hajnal is: azt mondta, sose állította, hogy van diplomája. De ez hazugság, hiszen közgazdásznak adta ki magát, amihez igenis kell diploma! 

Felmerül a kérdés, hogy aki ilyen dolgokban is hazudik és megtéveszti a közvéleményt, miben tesz még így. Hasonlóan kínos hazugság volt, hogy miután korábban közgazdászként mutatkozott be, holott nincs diplomája, a közösségi oldalán novemberben parlamenti képviselőnek írta magát, miközben nem választották meg. 

Mindezek után különösen botrányos, hogy a momentumos politikus mindössze egy nemzetközi érettségivel töltötte be sokáig a BKK Zrt. felügyelőbizottsági elnöki posztját, havi bruttó félmillió (502 200) forintért. 

Miután távozott a pozícióból, a saját kampányfőnöke váltotta, most már ő kapta meg ezt a zsíros állást. 

Jól mutatja, hogy mennyivel fontosabb neki a jól fizető zsíros állás, mint az a kerület, ahol ezúttal elindul a választáson, hogy miután 2019-ben önkormányzati képviselőnek választották, három hónap után távozott, hogy a Momentum kampányfőnökeként dolgozhasson. A Kutyapárt elnöke így gondolt vissza arra az időszakra: »Azon kívül, hogy minden nap más volt a frizurája, sok dolgot nem tudok mondani, amit letett volna az asztalra.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. január 30. 08:22
Ha egy körzetre és egy összecsapásra akarnánk kivetítetni az idei választást, akkor Fürjes vs Hajnal összecsapás tökéletes példa. Az előbbi a kormányzat egyik legjobb infrastrukturális projectvezetője, számtalan sikeres beruházás után most a 100+ éves vasutat fejlesztené Budapesten európai színvonalúra. Csak tervez és épít. A másik pedig papíron biztosan nem ért semmihez és a papírok szerint eredménye sincs, mégis van esélye csak mert O1G. Ráadásul az egyik leggazdagabb körzetben zajlik az összecsapás, ott ahol elmúlt 12 év de talán a rendszerváltás legnagyobb győztesei laknak. Ott ahol még a veszteseknek is 3-4 szeresére nőtt az ingatlanuk ára. Persze ki tudja. Lehet, hogy az idei lehet az igazi keresztbeszavazások választása.
amca
2022. január 28. 11:46
Megélhetési bűnözők tipikus példája. Semmihez nem ért. Semmihez nem ért Semmit sem tanult Semmit sem felejtett Magyarul: Sík hülye..
McFoker
2022. január 28. 11:28
Kimondta a bíróság, hogy a Megafon közpénzből működik. Szépen megszopattátok magatokat NER csicskák.
Treff
2022. január 28. 11:20
Sebaj Dániel! Érik a narancs! Hallgass a szívedre,szavazz a szívedre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!