Aréna

2022. január 16. 20:26

Aki ma este látta a kézilabdameccsünket, megérthette, miért kellenek a stadionok és sportcsarnokok.

2022. január 16. 20:26
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Aki ma este látta a kézilabdameccsünket, megérthette, miért kellenek a stadionok és sportcsarnokok. Hátborzongató, felemelő, fantasztikus élmény volt.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. január 17. 14:41
A hangulattal csütörtökön sem volt gond. De a meccs vége egy lábon kihordott infarktussal volt egyenértékű.
Huncsi
2022. január 17. 14:14
Örülök, hogy gyöztünk, de borzasztóan csikorog és döcög egyelőre a játék! Olyan, mintha a formaidőzítést egy kissé elrontották volna! Ne legyen igazam, mert nyílván nem a csoportkörben kell a legjobban játszani, de ha bejutunk a középdöntőbe, ott ez a játék vélhetően kevés lesz, javulni kellene mindenképpen! A lelkesedés, küzdés az meg legyen már alap főleg egy hazai tornán! A szurkolók tényleg szuperek voltak, nyilván nagy élmény egy ilyen rendezvény! Azt viszont nem értem mindek kellett még egy multifunkciós csarnok a Papp Laci mellé? Az EHF esetleg előírja, hogy az EB elődönttőt/döntőt minimum mekkora befogadóképességű csarnokban kell játszani? És annak nem felelt meg a Papp Laci? Mert ha nem ez a helyzet, akkor kb. tök felesleges volt egy ilyen gigantikus csarnokot felhúzni.... a hangulat garantált lett volna a Papp-ban is... mondjuk mire fogják egész évben használni? Mert az NB1-ben kizártnak tartom hogy akár csak negyedház legyen....és az összes több napon meg ott fog állni üresen?
benedek77
2022. január 17. 08:08
Panem et circenses.
pollip
2022. január 17. 06:53
Nem értem. Itt az ellendrukkerek úgy csinálnak, mintha más országokban lepusztult, ócska pályákon játszana mindenki és csak itthon épülne valaki. Több évtizedes elmaradásban voltunk, amit nagyjából sikerült behozni, hogy a vendégeinket tisztességes körülmények között tudjuk fogadni. Persze, nekik az tetszett, amikor Gyurcsány azt mondta, amíg ő a minelnök, Debrecennek nem lesz felújítva a stadionja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!