A szótlan kapitány

2022. január 08. 21:43

Egy olyan embertől elvenni azt, hogy beszélhessen, akit a beszéd éltet borzasztó kegyetlenség.

2022. január 08. 21:43
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

»Ostoba, trágya, gomba, aberrált« és azt hiszem még lehetne folytatni a sort, ha Márki-Zay Péter válogatott sértegetéseit kellene összegyűjteni. Legutóbb arról fantáziált a baloldal miniszterelnök-jelöltje, hogy végre lehet esélyük, mert a Covid megtizedelte a nyugdíjasokat, akik Márki-Zay szerint Fidesz szavazók. Borzasztó szavak.

Úgy tűnik, hogy ez már Gyurcsánynál is kiverte a biztosítékot, ugyanis gyámság alá helyezte a kapitányt. Márki-Zay sajtófőnököt pontosabban felügyelőt, testőrt kapott Péterfi Judit személyében. Péterfi korábban még független-objektív televíziós volt most meg a baloldali összefogás sajtófőnöke, a bukásuk után ne aggódjunk, másnap újra független-objektív újságíró lesz. De ez egy másik téma.

Az új sajtófőnök annyira komolyan vette Gyurcsány parancsát, hogy teljes védelmet biztosított Márki-Zaynak. Hosszú idő után ismét nyilvánosan is összeállt a hat baloldali párt és közösen tartottak sajtótájékoztatót. Mindenki elmondta a magáét, majd elérkeztünk a kérdésekhez. Ekkor Péterfi Judit jelezte, hogy csak az előre meghatározott témában lehet kérdezni. Mi, újságírók nyilván mást is szerettünk volna feszegeteni és Márki-Zay válaszolni is akart, de ekkor jött Péterfi és teljesen leoffolta a kapitányt. Konkrétan megtiltotta neki, hogy válaszoljon. Szürreális jelen volt. Az esemény végeztével az újságírók megrohamozták Márki-Zayt, akit ugyancsak Péterfi a saját testével védett annak árán, hogy riportereket lökdösött vagy ráncigált.”

Fotó: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. január 10. 08:21
A MÁRKIT NEM LEHET TOVÁBB ELVISELNI! A MÁRKIT NEM LEHET TOVÁBB ELVISELNI! A MÁRKIT NEM LEHET TOVÁBB ELVISELNI! A MÁRKIT NEM LEHET TOVÁBB ELVISELNI! A MÁRKIT NEM LEHET TOVÁBB ELVISELNI!
Dezsőke
2022. január 09. 21:45
MÁR A ZSIDÓKAT IS BELELTÁROZTA már a zsidókat is beleltároztad drágám(?), egyelek meg, hogy te milyen egy hülye vagy, transzneműek, melegek vannak köztük ?, azokat is megszámoltad?, Meg ilyen fasssszságokat beszélsz–Márki-Zay: "Minden lemondásra, minden szenvedésre és megaláztatásra önként hajlamos vagyok, ha ezzel Orbán Viktor leváltását segítjük elő", tudod mire vagy képes Orbán leváltásáért(?(, annak felfedésére, hogy ki vagy te valójában már tudjuk, te vagy az, aki a népet szenvedtetni és megalázni akarja, ne állítsd be magad valamiféle szentnek, mert sokkal inkább az ördög vagy. akik már kiismertek,mindenki, tudják, hogy ki vagy.
masikhozzaszolo
2022. január 09. 16:49
Tóth Kálmán: Beszélj, beszélj... Beszélj, beszélj, óh csak beszélj, Hadd hallgassam édes hangod, Mely édesebb, mint bölcsőmnél Az altató dajka-dal volt. Add ide kis fehér kezed, Hadd szorítsam, hadd csókoljam, Miként édes jó anyámét Odahaza kiskoromban. És borulj rám szép szelíden, Mint rám borult kicsiny húgom, Kinek édes ölelése Oly jól esett egykor, tudom. Légy te énnekem mindenem, Dajkám anyám és testvérem, Úgy is az egész világot Elfeledtem éretted régen. Juhász Magda: Beszélj kedvesem Mondj nekem valamit, nem baj, ha nem igaz, csak legyen benne valami jó, egy szemernyi vigasz. Én elhiszek mindent, mert hinni akarok, szavak lágy tengerén, ringatózhatok. Beszélj, beszélj csak kedvesem, s míg az idő szalad, bódultan hallgatom, a sok kedves szavad. Beszélj, beszélj csak kedvesem, oly rövid az élet, hogy nem minden szó igaz, - köszönöm néked. És azt mondják, a politikai közbeszéd színvonala ilyen, meg olyan. Hát nem Homonnay-t kell olvasni. Hasonlításul alant: https://aristo.pestisracok.hu/a-perdita/
Julius68
2022. január 09. 14:57
Az álláskeresési támogatás folyósításának időtartama 30-ról 90 napra emelkedjen. Csakhogy jelenleg éppen ennyi, 90 nap.A miniszterelnök-jelöltet végül Simon András kommunikációs főnöknek kellett kijavítani, de ő is belebakizott ( felcserélte a járadékot, járulékra) őt végül a többi ellenzéki politikus javította ki, ugyanis az ellenzéki népszavazás célja, hogy a mostani 90 napos álláskeresési járadék időtartama 270 napra, azaz kilenc hónapra nőjön. Most akkor nem Simon a főnök, hanem Péterfi J. Ezért kár volt otthagyni az ATV-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!