Ismerjük a mondást: a kutya ugat, a karaván halad…

2022. január 16. 22:46

Ismételten megmutattuk, hogy mi, közép-európaiak igenis képesek vagyunk világraszóló teljesítményre.

2022. január 16. 22:46
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„A két szövetségi elnök, Kocsis Máté és Jaroslav Holesa joggal lehetnek büszkék a magyar-szlovák közös rendezésű kézilabda EB-re. Ismételten megmutattuk, hogy mi, közép-európaiak igenis képesek vagyunk világraszóló teljesítményre.

Szlovák barátaink is csodájára jártak az újabb telt háznak Budapesten, és egyetértettünk abban is, hogy nincs új a Nap alatt: pont azok jajonganak most a csarnokot megtöltő magyar emberek láttán, akik a foci EB idején megtelt Puskáson háborogtak.

Ismerjük a mondást: a kutya ugat, a karaván halad….”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. január 17. 19:51
putyin pincsijenek tacskoja vakkantott.
u.cserkész
2022. január 17. 08:51
Soha nem értettem, hogy miért zavarja a ballibsiket, ha valami épül az országban.
Netbakter
2022. január 17. 04:18
"Szlovák barátaink is csodájára jártak az újabb telt háznak Budapesten," Persze, hogy csodálkoztak, de csak azon, hogy ekkora barom a magyar kormány. Inkább kritizáltak. Náluk 25 százalékos telítettség van engedélyezve a covid miatt.
Nagy Pál
2022. január 17. 01:26
Tényleg vanmire büszkének lennetek: pld. a parádés járványkezelésetekre, amibe eddig csak 40 000 honfitársunk halt bele. Az EB meccsei még rátesznek majd erre is egy lapáttal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!