A Bangónét érintő posztomra adott reakció már minősített eset

2022. január 24. 15:40

István nem emlékszik arra, hogy vertem volna a nyálamat akkor.

2022. január 24. 15:40
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Annyira jófej vagyok, hogy kitakarom a vezetéknevet, mert ez a Bangónét érintő posztomra adott reakció már minősített eset. Én a Schmitt-ügy kirobbanásakor a Schmitt-ügyet kirobbantó HVG-nél dolgoztam. Azon nem túl sok ember közé tartozom, aki ismeri a plágiumot feltáró illetőt. Ő ugyanis egy konkrét személy. Végigcsináltuk a Gavra Gábor vezette szerkesztőséggel az egész mizériát, mely folyamat nem volt minden pillanatában diadalmenet, de legalább jó sok ellenséget össze lehetett szedni azzal is. (Akik azután törlesztettek is, amikor módjuk volt). De István nem emlékszik arra, hogy vertem volna a nyálamat akkor.”

Fotó: MTI/Vajda János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. január 25. 23:08
Mi a baja hontnak? Az elvtársai között van. Tán nem érzi jól magát közöttük?
tevevanegypupu
2022. január 25. 11:10
Schmitt Pált összehasonlítani Bangónéval..kissé merész..nyüszmüszmüsz..
Agnieszka
2022. január 24. 19:46
Véleményem szerint a Schmitt ügy tálalása rendkívül aljas volt. Még ma is tolvajozzák. Botrány. Tiszta árokásás. Gyurcsány szakdolgozata bezzeg nem volt ennyire téma, ő nem "tolvaj". Egyszer be kéne fejezni, különösen a kormányzati eredmények fényében.
Pipas 3
2022. január 24. 19:41
Ki ez a tüsz müsz küsz istván? Ez a bolondok házából írt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!