Márki-Zay Péter a nevét adta a határon túli magyarok ellen irányuló gyűlöletkampányhoz

2021. december 30. 11:35

Ahogyan Jakab Péter már a határon túliak szavazati jogát is meg akarja szüntetni.

2021. december 30. 11:35
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„2001-ben, a karácsonyi ünnepek időszakában, a hatalom megszerzése érdekében indította el a baloldal gyűlöletkampányát, amikor Kovács László és Gyurcsány Ferenc azzal riogatták az országot, hogy 23 millió román munkavállaló özönli el Magyarországot, és emiatt emberek tízezrei fogják elveszíteni munkájukat.

2004-ben a baloldal a hatalmon megtartása érdekében, az irigységre építve a határon túli magyarok ellen uszított. Akkor azt hazudták, hogy ha külhoni magyarok megszerzik az állampolgárságot, akkor százezerszámra jönnének Magyarországra és elvennék az anyaországi magyarok pénzét, kevesebb lesz a nyugdíj, a szociális ellátás, nem lesz munkahely.

2019-ben az az európai uniós választási kampányban megint hazugságon alapuló veszéllyel riogattak, akkor azt mondták, hogy Ukrajnából, Indiából, Törökországból, Mongóliából érkező tízezrek veszik el a kormány intézkedésére, a kormány meghívására a magyarok munkahelyeit, és törik le a magyarok fizetését.

2021-ben, most a baloldal főjelöltje azzal akar pánikot kelteni, hogy a Fidesz-kormány több mint 55 ezer migránst telepített be egy év alatt Magyarországra. A főjelölt kampánya többszörös hazugság. A migránsok közé sorolja a Magyarországra hazatérő külhoni magyarokat, mert 70 %-a a betelepülőknek az európai országokból, a szomszédos országokból származik, de jönnek Amerikából, Ausztráliából és Kínából is.

A főjelölt, a szocialista Bangónéhoz hasonlóan a nevét adta a határon túli magyarok ellen irányuló gyűlöletkampányhoz. Emlékezhetünk, Bangóné a családjával együtt szerepelt a plakátokon, és a magát nemzetinek valló főjelölt is előszeretettel használja családját a háttérhez, lehet ide is eljutunk, ahogyan azt is kevesen képzelték le, hogy az előválasztáson megbukott, egykori főnemzeti Jakab Péter már a határon túliak szavazati jogát is meg akarja szüntetni.”

Nyitókép: Facebook


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2021. december 31. 16:23
még várják az ellenzékiek,- ahogy manapság mondják,- : a kilövési engedélyt, - amíg nem kapják meg nem mernek lépni. félnek, rettegnek. közben Gyurcsány is jócskán veszített az erejéből, sokat veszített határozottságából, nem képes döntéseket hozni, talán megöregedett. ezzel élnek vissza, a Dobrev pedig szintén elgyengült (úgy tűnik) egyedül az elmecsávó megy, mint a gőzmozdony...
Belatoth
2021. december 31. 13:50
Normál esetben mindenki ott szavaz ahol él. Azok akik nem élnek az országban sőt SOHA nem is éltek ugyan milyen jogon pofáznak bele egy másik ország életébe? Ja, krumpliért természetesen ők is kiszopják a csuti farkát. Mégis mi a faszért kellene tisztelnem őket???
KZsani
2021. december 30. 19:48
undorítóak!
Voltkocsmáros
2021. december 30. 18:23
Segítsetek már, van még valaki akit nem sértett meg? Menj,az úton menj tovább....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!