Vezet az ellenzéki lista!

2021. december 08. 21:19

Sosem volt még ekkora esély a kormányváltásra!

2021. december 08. 21:19
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„A Republikon Intézet felmérése szerint a teljes népesség és a pártválasztók körében is vezet az ellenzéki lista a Fidesszel szemben.

Sosem volt még ekkora esély a kormányváltásra, de még nagyon sok munka vár ránk. 2022-ben leváltjuk a Fidesz korrupt és gyűlöletkeltő rendszerét. Csak együtt sikerülhet, de együtt sikerülni fog!

Csatlakozz hozzánk!"

Fotó: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
critical man
2022. január 13. 09:48
Még azon a választáson is buktak, ahol a Fidesz nem indult. Az előválasztás első két helyezettje helyett a 3. lett a nyerő, de már bánják.
Bojli68
2021. december 10. 16:39
Annyira vezettek hogy nem figyeltetek és megelőztétek magatokat is.Igy baszki megint a végén vagytok!
Puffin75
2021. december 10. 06:15
Egy 20 éves ismerősöm elment egy közvélemény kutatásra. Ilyenkor kapnak 2-3.000.- forintos vásárlási utalványt valamelyik multiba és boldogok tőle, mert talált pénz. Aznap este találkoztunk és elmesélte, hogy momentummal kapcsolatos kérdések voltak. Mivel csak a potya utalvanyért mennek, így minden kérdésre igennel felelnek. Arra a kérdésre is, hogy az a mocskos, hazaáruló bas.atlan pic.a Donáth Anna a Fidesz delegáltja az EU parlamentbe. Miután ezen válaszan kiakadtam, az orrom előtt nézte meg a neten, hogy jé tényleg momentumos. Mondtam is a páromnak, hogy látod, ez a baj. Az idióta momentum csinál egy felmérést, oda mennek a fiatalok potya pénzért ,kitöltik röhögve a kérdőívet mert fogalmuk sincs az egészről és utána közzéteszik a kamu eredményt. Na ennyire hiteles ez a felmérés. ...csak az a baj, hogy ezek a fiatalok el is mennek szavazni ugyanígy poénból mert fogalmuk sincs annak súlyáról, tétjéről. Szóval ez a hazaáruló, brüsszeli seggnyaló momentum, akinek önálló nyálas sincs, nemhogy egy épkézláb gondolata el mehet a jó qurva anyjába.
Ferike57
2021. december 09. 18:37
Úgy látom fegyőr a sok éves átlagnál is hülyébb ! Megkérdezett 10 momentumost , és igy jött ki az eredmény ! Fegyőr egy F@SZ !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!