A kormánypártok rendszeresen bántalmazzák az ellenzéket

2021. december 15. 12:35

Máshol huszadennyiért lemondanak, itt meg mindenki maradhat a Fidesz soraiban.

2021. december 15. 12:35
Szél Bernadett
Facebook

„A kormánypártok rendszeresen bántalmazzák az ellenzéket, de mégis, kiket képviselnek ők? Ez a díszes társaság a mai napig ott ül a Házban a Fidesz padsoraiban és a »központ« elvárása szerint nyomja a gombot. Egytől egyig képviselők. De mégis kiket képviselnek? A bűnözőket? Máshol huszadennyiért lemondanak, itt meg Simonkától kezdve a bukott államtitkárig mindenki maradhat a Fidesz soraiban. Erre nincs mentség! Tiszta közéletet Magyarországnak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2021. december 16. 13:29
Te kommunistázol ávós geci? Vastag a bőr a pofádon, de nálatok ez alapkövetelmény, a kurva anyád te mocskos komcsi féreg...!
masikhozzaszolo
2021. december 15. 19:04
/bántalmazzák az ellenzéket/ Hogyis, persze! Elfogják önöket vinni! Nem is soká! Földönfutók lesznek. Nem lesz kegyelem. Eltiltjuk a foglakozásától. Hentes ... A szeretet kultúrája A rája rágja meg őket.
marcon
2021. december 15. 18:37
Hát, igen. A fő üvöltözők, "bántalmazók", Jakab Péter, Szabó Tímea, Tordai Bence, Vadai Ágnes, Bangóné B. Ildikó, Arató Gergely, mind fideszesek. Ja, nem. :-D
VeJoLa
2021. december 15. 18:30
Berni egyre ritkábban szól, és egyre nagyobb hülyeségeket mond! Csak nem-e tán-e le-e maradt a MoMó listájáról, és a csalódottságtól hol a szava akad, hol az esze megy el felváltva ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!