Puccsra készülnek a hazaárulók

2021. december 02. 07:14

Egyszerűbben: a baloldal Magyarország ellenségeit segíti.

2021. december 02. 07:14
null
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

„Fleck Zoltán ráadásul nem afféle hóbortos műkedvelőként fenyegetőzik, hanem egyrészt a közpénzből működő, állami tulajdonú Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara Jog- és Társadalomelméleti Tanszékének vezetőjeként uszít és szervezkedik azon állam ellen, amelytől a fizetését kapja (indokolt tehát páros lábbal kirúgni e szélsőséges alakot a neves közintézményből), másrészt az enyhén furcsa ámerikás akcentussal fontoskodó-fenekedő Márki-Zay közjogi szak­értői stábjának vezetőjeként. És mivel a kanadai állampolgársággal is rendelkező egykori házaló ügynök mögött ott csápol a teljes baloldal, amelynek frakcióiból senki sem szólalt meg, hogy ezt azért talán mégsem kellene, okkal és joggal vonjuk le az egyetlen lehetséges következtetést: a Gyurcsány irányította, idegen zsoldban álló népfront összes gazembere egyetért, és támogatja a puccsra irányuló előkészületeket. Vagyis polgárháborúba akarják taszítani, ezzel el akarják veszejteni a nemhogy nem szűnő, hanem egyre erősödő migránsinvázióval és a nemzeti, nemi identitást, emberi méltóságot sárba taposó, alkotmányos szabadságunkat fenyegető Brüsszellel és a mögötte ügyködő háttérhatalommal küzdő Magyarországot. Egyszerűbben: a baloldal Magyarország ellenségeit segíti.

Maga Márki-Zay Brüsszelben kért és kapott engedélyt az Európai Bizottságtól és az Európai Parlamenttől az államcsínyre és az abból logikusan következő diktatúra bevezetésére. Aminek az ára nyilvánvalóan a vérrel-verejtékkel visszaszerzett kritikus infrastruktúra újbóli idegen kezekbe adása lesz, ennek minden következményével, többek között a közüzemi díjak és más lakossági költségek megsokszorozódásával – hiszen Márki-Zay maga mondta, hogy a rezsit föl kell emelni, tessék mindenkinek kevesebbet főzni, mosni, világítani. A trágyaevő gombák úgyis a sötétet kedvelik – tehetné hozzá, ha mindent kimondana, amit gondol a magyarokról.

»Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. […] Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.«

A büntető törvénykönyv 258. paragrafusa is tisztán, világosan fogalmaz. Ajánljuk ezért ezt a passzust is a Gyurcsány irányította baloldali moslékkoalíció minden rendű-rangú gazemberének, nemkülönben a törvények betartatására hivatott állami szervek figyelmébe. Utóbbiaktól elvárjuk, hogy a jogállam védelmében a törvénysértés súlyának megfelelő határozottsággal, drákói szigorral lépjenek fel a politikai bűnözők ellen, csírájában elfojtandó a puccskísérletet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. december 03. 10:38
A liberalbolsevista közönség is megértette mára,hogy az Apró klán emberei csúfságot , bukást , szégyent hoztak rájuk. A DK ,a Gyurcsány házaspár megbukott. Nincs esélyük hatalomra kerülni! Konyec Elvtársak! Momentum Párbeszéd LMP Újvilág MZP pártok jól teszik, ha kiállnak a DK MSZP Jobbik csoport mögül!
szürkeSzarvas
2021. december 02. 19:57
1986-ban La Rochelleben egy ottani töritanár definiálta a Tanácsköztársaságot. Zsido puccs Magyarországon-mondta volt. MOST MEGINT EZ KÉSZÜL-emiatt hallgat zavarodottan mindenki ,mert a világ urainak odaát (usa) nincs ellenére-és az Eubéli kápoik is nyilván támogatják. Ezért a süket csend.
szürkeSzarvas
2021. december 02. 19:47
...a végén majd Bécsbe szöknek,mint a Kunbélákok.. Mert ezek-ugyanazok.
amca
2021. december 02. 18:46
Flecktífusz. Törvénysértés esetén 1 db azaz 1 db pofont fogsz kapni. De az 100 kg-os lesz !!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!