Nehéz családbarátnak nevezni azt a kormányt, ami teleplakátolja az országot, hogy Elk*rtuk

2021. december 17. 15:37

Rákay annyira vállalhatatlanná lett, hogy a családpolitikáért felelős minisztert mozgósították.

2021. december 17. 15:37
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Rákay Philip annyira vállalhatatlanná lett már a sajátjai előtt is, hogy a családpolitikáért felelős minisztert mozgósították: mentse a menthetetlent. 

Amúgy Novák Katalinnak abban igaza van, hogy anya-apa-baba testi-lelki közelsége nagyon fontos. Abban viszont, hogy a családpolitikájuk valójában miről szól, nem értünk egyet. Mert hát nehéz családbarátnak nevezni azt a kormányt, ami a gyerekek nemváltó műtétével riogat, Youtube-os gyerekmesék előtt is a mocskos propagandáját hirdeti, és teleplakátolja az országot azzal, hogy Elk*rtuk.

Ahogy ők mondták: ne arra figyeljünk, amit mondanak, hanem arra, amit csinálnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. december 19. 10:21
Ez a Fegyőr ennyire fiatal? Nem ismeri, de használja a politikai prostitúciót? Említeném itt az Orbán hímvesszejét, és a Megellett kifejezést. Most ez a gyerek megszületett, vagy a másik? És ezek a szerkezetek közrejátszottak, hogy legyen megellés? Vagy ilyesmi, azon az oldalon bevett retorika? Vegyél vissza, tényleg. Vagy tájékozódj, ki mit mondott, anno. És nem volt sikeres.
1istvan
2021. december 18. 17:19
A vállalhatatlanban, megvetésben nem vagyok biztos, csak abban, hogy nem minden ember. Mert nézd meg a fotót! Eleve propaganda. Nőnek van öltözve. Abba se vagyok biztos, hogy igazi a baba. Mert ki viszi el a gyerekét, ha senki nem tud vigyázni rá a családban, környezetben, a nők vagy női jelleg uralta pártjában, covid és kemény influ idején, egy egyébként mások által is elvégezhető egyébként se halaszthatatlan tevékenység látszatvégzését demonstrálni. Szóval, szép új világ!
misi1962
2021. december 18. 16:19
ök beszélnek akik kiplakátolják hogy legyél meleg ennyit a gyerekvédelemről a sajátját mikor viszi nemváltó műtétre hamár ennyire pártolja a ratyik eszméjét
Anonymtalan
2021. december 18. 13:31
Ne játszd MZP után a tisztaszájú ujj eltartós hűde-úriembert! Beszélsz te legalább olyan csúnyán, mint Gyurcsány és Bayer együtt véve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!