Béremelések a „fasiszta” Orbántól, vagy államcsőd a „zöld és szabad” baloldaltól?

2021. december 22. 08:28

Te mit választanál?

2021. december 22. 08:28
null
Szabó Gergő
Pesti Srácok

„Amikor a szociálisan érzékeny és a kisemberekért szavakban mindig kiálló baloldal ígéretcunamiját figyeljük kitágult szemekkel, eszünkbe kell jusson, hogy ezek a társadalmi igazságosságért rikoltozó komcsiivadékok valójában mindig csak ártottak a saját népüknek, és csupán mélyítették a társadalmi szakadékokat. Ezért akarják szembeállítani a magyart a magyarral, a fizikai munkást az értelmiségivel, ezért táplálnak irigységet az emberekbe, ez az egyetlen fegyverük. Ugyanazt csinálják, amit száz évvel ezelőtt a lenini út elején: saját maguk által kreált, elérhetetlennek nevezett, mások bőrén meggazdagodott réteggel hergelnek, melyet a kommunista zsargonban burzsoáziának neveznek. Ők azonban szívjóságukban szétosztanák mások pénzét maguk között kommunista szokás szerint, és tejjel-mézzel folyó Kánaánt ígérnek MINDENKINEK.

Egy dolgot azonban elfelejtenek: a történelem során mindig ők voltak azok, akik szegénységet, eladósodást, anarchiát, csődöt és halált hoztak magukkal, ha kormányra kerültek, és mindig ők voltak azok, akik romokat hagyva maguk mögött a kármentést már másokra bízták, hogy újrakezdjék a tücsök és a hangya meséjét. Most is itt tartunk, újkommunista eszméket terjesztenek, miközben mellékesen olyan apróságok történnek, mint hogy a rendőrök és a katonák hathavi juttatást, úgynevezett fegyverpénzt kapnak a tíz százalékos béremelés mellé a magyar kormánytól és több szektorban is komolyabb fizetésemelés történt és történik. Egy világjárvány közepette. Mit csinálna most a baloldal? Tudjuk, átéltük és nem kívánjuk vissza soha.

A szép szavakat tehát sosem követik tettek a siránkozó baloldaliaknál, ezt ráhagyják a nemzeti oldalra, ahogy most is teszik éppen. Emlékezzünk hogy a balosok és a libsik szavakban mindig a rendőrök, tűzoltók, egészségügyi dolgozók és a pedagógusok mellett álltak és állnak, de vajon mit tettek értük, amikor hatalmon voltak? Semmit, sőt, elvettek tőlük. Sok egészségügyis eltette a Gyurcsány-féle fizetési papírokat, de tulajdonképpen mindenki csak szenvedett, aki a szemkilövető rémuralma alatt próbált megélni kétkezi- vagy akár szellemi munkából. Most pedig ők oktatnak ki bennünket szolidaritásból.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2021. december 26. 08:01
egy becsületes fideszt támogatnék mert a becsület a legfontosabb
Tanner
2021. december 22. 16:53
Pió atya Magyarországról szóló próféciája: "Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mén általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra! " Úgy legyen! De ehhez Mindenkinek el kell menni szavazni!
Abiondi
2021. december 22. 16:47
Ezek a felsorolt szakmák és képviselői addig fontosak a neoliberálbolsevik ellenzéknek, amig megkaparintják a hatalmat! Utána csak le lesznek szarva. Millió egy szakszervezet-kormány megbeszélés volt a Horn, Megyesi, Fletó, Gordonka kormányok alatt, semmi eredménnyel! Inkább a szakszervezeti vezetőik csitították a tagságot, nehogy spontán sztrájkba kezdjenek a megélhetésükért! Aljas, senkiházi banda!
csakirok
2021. december 22. 13:35
Én elsőként a MZP-t, majd a CIA rózsát, a Fletót, a Sötét Győrt az Álló hegedűt stb választanám. Még Homonnay is odaállhat, és még sokan. Ebből juszt se engedek. A mesterlövész Dícsértessék mindörökké
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!