Az egyházak gyűlölködő pártpropaganda eszközeivé váltak

2021. december 15. 07:35

A kirekesztő nyilatkozatra nem a Teremtő, hanem a Fidesz propagandaosztálya hatalmazta fel őket.

2021. december 15. 07:35
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Lassan, de biztosan körvonalazódik a botrány. Néhány nappal ezelőtt 14 vallási közösség vezetője ünnepélyes nyilatkozatot tett azzal kapcsolatban, hogy »a házasság szentsége egy férfi és egy nő között valósul meg«, és ezt a kijelentést kiegészítette azzal, hogy »megerősítjük a házasságra, a családra és az emberi méltóságra vonatkozó zsidó és keresztény értékrend fontosságát«. Hogy ki kérte, vagy ki hatalmazta fel ezeket az egyházakat egy ilyen kirekesztő nyilatkozat megtételére, az nehezen – vagy nagyon is könnyen – érthető. Nyilván nem a Teremtő, hanem a Fidesz propagandaosztálya.

A szomorú és elképesztő az, hogy ezek az egyházak – tegyük hozzá azóta a nyilatkozatot szintén aláíró Mazsihisz bocsánatot kért – eleget is tettek ennek a kérésnek. Ócska, gyűlölködő pártpropaganda eszközeivé váltak. Ahelyett, hogy mindenki emberi méltósága mellett, mindenféle kirekesztés és megbélyegzés ellen álltak volna ki, szégyenletes módon éppen a »zsidó és keresztény értékrend« alapelveit, az elfogadást és a szeretetet gyalázták meg. És mindezt röviddel karácsony előtt…”

Címlapfotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tobit
2021. december 16. 13:34
Ezt a nyilatkozatot nem egy egyház de egyházak írták alá. Ez a nyilatkozat jelzi túl csordúlt a pohár. A tulajdonképpeni okot nem a pártpolitikában de a LMBTQ, és gender ideológiában kell keresni. Mindkét ideológia szembe megy a természeti és erkölcsi (isteni) törvényekkel, így a tíz parancsolattal és a mózesi törvényekkel is, mind ahogy Nídermüller minden vallás ellenes megnyilvánúlása. Egyben az egyházak Krisztus követői. Jézus tanítása a házasságról (Máté 19;1-9 ig) és a családról megegyezik Ferenc pápa nyilatkozatával: család egyenlő : férfi, nő, gyermek, vagy: apa,anya gyermek pont. Minden más mellékes.
Szti
2021. december 16. 13:18
Niedermüller nem érti, hogy nem érti... https://pszichoforyou.hu/dunning-kruger-hatas/
Wezo
2021. december 16. 01:03
Büdös bunkó, görényképű rémisztő szarrakás (ja az barna, nem fehér), mindegy: az leszel! De akkor is KUSS!
syphax
2021. december 15. 22:49
LÓFASZT NEKED A PICSÁDBA! HÜLYE BUNKÓZSIDÓ níderműller genyóállat! BASSZD SZÁJBA A JÓ KÚRVA ÉDESANYÁDAT TE BAROM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!