Három éve erőszakolta át a Fidesz a rabszolgatörvényt

2021. december 13. 07:31

Az ellenzék pedig ott, akkor forrt egységbe.

2021. december 13. 07:31
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„December 12-e számomra történelmi jelentőségű nap. Három évvel ezelőtt, ezen a  napon erőszakolta keresztül a parlamenten a Fidesz a rabszolgatörvényt. Az ellenzék pedig ott, akkor, azon a napon forrt egységbe: közösen léptünk fel a hatalommal szemben a magyar emberekért. Közösen vállaltuk a büntetést, amit kiszabott ránk Kövér. Közösen vittük végig a szavazás utáni tüntetéssorozatot, és közösen próbáltuk elérni, hogy a köztévé beolvassa a tüntetők követeléseit. Ami ott nem sikerült, azt végül megtettem magam a Hírtv stúdiójában. A követelések ma is aktuálisak. Jövőre pedig végre teljesíthetjük is őket. Az egységes ellenzék ugyanis megszületett. December 12 az összefogás születésnapja. A Fidesznek pedig a vég kezdete.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Héja
2021. december 14. 11:00
Ne görcsölj műproletár. A "rabszolgák" a kedvedért sem akarnak lázadni. Inkább jól valagba rugdosnának.
kaffogó hebrencs
2021. december 14. 10:33
Gyönöyrű nap lehetetett, hazamenetel heylett elcaptattál a szerelmedhez, dupla adag parizerrel a kezedben, biztos hálás is ovlt érte és rzt az ágyban is kifejezte.
Republik
2021. december 14. 09:49
Több szakszervezet azt mondta...!Bla-bla!Nem kell a rizsa!A fidesz a kizsákmányoló multik mellé állt,magasról tesznek a szegény dolgozóra.A lényeg hogy legyen munka,tudjanak dicsekedni hogy nincs munkanélküliség.Mindent megtesznek hogy a nyugati nagy cégek odejöjjenek,nem számít mennyit dolgoztatnak,és mennyit fizetnek.Ez az igazság a többi paraszt vakítás!!!
zuriktodor
2021. december 14. 07:15
Mindjárt eljutunk oda, hogy a világ akkor kezdődött, amikor az anyja kirottyantotta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!