Védjük meg a gyermekeket a Fidesztől!

2021. december 06. 10:49

Oszd meg, mert ezt nem fogja szemlézni a Mandiner.

2021. december 06. 10:49
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Nektek nem tűnt fel, hogy a fideszesek mostanában túl sokat foglalkoznak a gyerekek szexualitásával? Kaleta Gáborral, Magyarország limai nagykövetével kezdődött az egész, aki a pannonhalmi bencéseknél érettségizett. Ott ahol maga Várszegi Asztrik egy pedofil tanár bűneit »illetlen érintéseknek« bagatellizálta. Kaletát nagy titokban hozta haza a külügy. 19 ezer fotót találtak a gépén gyerekekről. 19 ezer tönkretett élet. A pedofil 500 ezer forint pénzbírsággal megúszta, engem meg 100 ezerre büntettek, mert január 3-án nem volt rajtam maszk, miközben cigiztem hajnal 2-kor a kihalt pesti utcán... Tehát 5 cigi = 19 ezer pedofil fotó. Aztán folytatódott a történet a pedofília miatt elítélt Simon Róbert győri fideszes képviselő egykori titkárával, Sz. Balázzsal, aki a baseballsapkájába rejtett kamerával filmezett kislányokat a győri Aranypart strandon.

Aztán ott volt a XVII. kerület fideszes alpolgármestere, Fohsz Tivadar. Mint kiderült a fideszes politikus a nevelt lányát 11 éves korától molesztálta. Többször előfordult, hogy a lány arra ébredt éjszaka, hogy nevelőapja a nemi szervét fogdossa. Később rejtett kamerákat is felszerelt, hogy azzal figyelje a lányt. A fideszes alpolgármester nevelt lánya szólt ugyan az anyjának, de az nem hitt neki. A pedofil férfi elterelte magáról a gyanút, és ezek után még éveken át folytatta üzelmeit. Tevékenysége később a közösségi médiába is átterjedt, ahol nevelt lányán kívül más fiatal korúakról is meztelen képeket kért. A pedofil fideszes felesége végül hitt lányának, ekkor került az ügy a hatóság látókörébe. Senki ne gondolja, hogy lecsukták! 2 év 6 hónap felfüggesztett kapott meg 540 ezer forint pénzbírságot.

Ha a Fidesznek annyira fontos lenne a gyermekvédelem, nem rohasztották volna le az oktatást, ratifikálták volna az Isztambuli Egyezményt, mely az erőszak elől menekülő gyerekeket is védi, és nem fordították volna el a fejüket, amikor ezresével lakoltattak ki családokat, és szakítottak el gyerekeket az édesanyjuktól. Úgyhogy puszilom innen is Novák Katalin, szaporodásügyi minisztert, aki családvédelmi miniszterként a pedofilokat védi. Oszd meg, mert ezt nem fogja szemlézni a Mandiner.”

Nyitókép: MTI Fotó, Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2021. december 08. 14:06
Ez egy undorító, aljas sudribunkó. De természetesen okosnak tartja magát. Mint egyébként mindenki. Aztán ha szembesítenek egy buta, csökött, aljas kis faszt a butaságával, faszságával, akkor persze megsértődik. Ilyen az ember...
crydog
2021. december 07. 07:00
Remélem elvisz a tüdőrák hamar..
XTRO
2021. december 07. 06:53
Egyszer eljön a pillanat mikor szembenézel azzal a rengeteg mocsokkal, hazugsággal amit tettél, mondtál nyomorult . Na ,azt nem fogod szeretni..
Krupp Skya
2021. december 07. 06:35
Nem elég a Buziság, az AIDS, még DK-s is a a tetejébe. Megint csak Tehetetlendodó, jutott eszembe "Ez hülye", és még tetézi is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!