Várjuk Őrsi Gergely mielőbbi intézkedését!

2021. december 04. 21:43

Jogellenesen nevezte ki Vámos Ágnest a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének a baloldali többségű II. kerületi önkormányzat.

2021. december 04. 21:43
Gór Csaba
Facebook

„Jogellenesen nevezte ki Vámos Ágnest a II. Kerületi Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének a baloldali többségű II. kerületi önkormányzat – sajtóhírek szerint ezt állapította meg a fővárosi kormányhivatal törvényességi vizsgálata.

Várjuk Őrsi Gergely mielőbbi intézkedését az ügyben!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. december 05. 13:41
2. Ker., Bem József ter, Bambi presszo, libsikomcsik tanyaja, őrsi et legelső dolga volt zebrat festetni elé es vörös kövekkel lerakni az atkelőt. A jardaramar felmazoltak: "Kövér Laszló figyel teged" arcképét is felfestve! Kik etek az idegen állampolgarsagú gazemberek? Berg, tordai, vamos..., őrsi! A galiciaiak tamadnak bennünket!
nyugalom
2021. december 05. 10:11
A kerület mar tele van erzekenyitőkkel! Vigyatzat! Magas, szakallas, berg-félekkel!
MondottamBocsánat
2021. december 05. 06:00
Réz andrás felesége??Miért nem csodálkozom !
kunfia
2021. december 04. 23:50
Vezérünk,SZARka Viktor,az enyveskezű ,joggal retteghet a választások utáni rendcsinálástól,mert amit 16 éves urlkodása alatt,kiemelve az utolsó 12-t művelt,azt nincs ember,aki elfelejtené neki. A 35ezer halottat,vagy a a ciklus végére meglesz az 40-45ezer,vagy még annál is több,a 2számjegyű inflációt az alapélelmiszereken,a rokonok,strómanok által az ország szétlopását,a folyamatos hazudozást,fontos adatok eltitkolását,a hatalmas hitelek fölvételét,a kínaiaknak,oroszoknak eladott hazát,stb. Ezt nem fogjuk elfelejteni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!