Nálunk nincsenek kellemetlen kérdések: Hegyvidéki TV-nek adtam interjút

2021. december 15. 12:24

A fideszes politikusok menekülnek a kellemetlen kérdések elől.

2021. december 15. 12:24
null
Hajnal Miklós
Facebook

„A héten adtam interjút a Hegyvidék TV-nek, ahol őszintén válaszoltam minden felmerülő kérdésükre. A fideszes politikusok menekülnek a kellemetlen kérdések elől, elég csak egy-két videót megnézni az utóbbi hetekből Völner lehallgatásos korrupciós botránya körül.

Orbán Viktor maga is ezt a mintát követi: vagy nem is válaszol az újságírók kérdéseire, vagy erősen szelektív memóriával védekezik a tények ellen. Múlt heti reggeli interjújában is valahogy mindenről szó esett, csak az ország legnagyobb problémáiról nem: nem tudtuk meg, mikor értesült a miniszterelnök Völner Pál korrupciós ügyeiről, mit gondol az emelkedő inflációról és a folyamatosan gyegülő Forintról, vagy hogy mi az oka annak, hogy a szomszédos Ausztriában közel harmadannyian hunytak el a járvány alatt, mint nálunk.

A budai ellenzék viszont beleáll a másik oldal kérdéseibe, még akkor is, ha ezek mögött egy közpénzből működő fideszes propagandagépezet áll, Rogán antal kézi vezérlésével.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2021. december 16. 07:27
Akinek az nem kellemetlen, hogy közgazdásznak hazudja magát, mikor be sem fejezte az iskolát, annak elhiszem, hogy semmi sem kellemetlen.
akiaki
2021. december 15. 21:53
a kis halynal
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. december 15. 18:44
Miklós! Ehhez feketeöves Bandinak kell lenni, hogy elhiggyem.
Rocktoberi
2021. december 15. 15:13
A közgazdász parlamenti képviselő kisköcsög kinyilatkoztatott. Most is hazudozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!