Simonka, Boldog, Farkas, Völner

2021. december 10. 12:15

Annyi a fekália, hogy nincs akkora szőnyeg, ami alá mindet be lehetne söpörni.

2021. december 10. 12:15
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Sokan kérdezik, hogy mi lehet az oka, hogy mintha most több lenne az ilyen ügy. Röviden: annyi a fekália, hogy nincs akkora szőnyeg, ami alá MINDET be lehetne söpörni. Hosszabban: ebben az ügyben is az történhetett, mint az eddigi bukásokban (Mengyi, Boldog, Simonka, Völner). Egyrészt volt olyan kemény ügyész, nyomozó, aki felvállalta az ügyet a főnökével szemben is. Másrészt -és ez nem csökkenti ezeknek a nyomozóknak az érdemeit- a fenti ügyek közül minimum háromban a nyomozás elején valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy belebotlanak majd ekkora nevekbe. De miután belebotlottak ilyen megdönthetetlen bizonyítékokba, nem voltak hajlandóak azokat eltüntetni és onnantól kezdve ezt Polt sem tudja megtenni.

Harmadrészt viszont legyünk vele tisztában: ahogy ezeket az ügyeket Polt kezelte, egyáltalán nem arra bizonyíték, hogy milyen elszántan üldözi a korrupciót, sőt. 1) Polt mindent megtett, hogy elhúzza ezeket az ügyeket- pl Simonka 2012-ben követte el azokat a bűncselekményeket, amiért tavaly került csak bíróság elé és a választásokig biztosan nem lesz ítélet 2) Polt mindent megtett, hogy titkolja ezeket a nyomozásokat, erre a Völner ügy egészen friss és komoly példa 3) ne felejtsük el, hogy Simonka, Boldog, Farkas Flórián, Völner Pál még mindig szabadlábon vannak. Szó szerint Polt biztosítja így a Fidesznek a kétharmados többséget, pedig Simonka ügyében még a vádirat is tartalmazta, hogy a képviselő tanúkat akart lefizetni- ez pedig az előzetest mindenképpen indokolta volna.

A 24.hu is beszámolt arról, hogy egy újabb, nagyon magasra vezető nyomozást nem tudott Polt megakadályozni:”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. december 12. 08:24
Nem fér a szőnyeg alá, mert ott már dagadozik a ti xarotok!
pumuklik
2021. december 11. 13:43
Legnagyobb szar magad vagy, büdös patkány!
Voltkocsmáros
2021. december 11. 10:14
A szélmalom csak játtszik veled.
Voltkocsmáros
2021. december 11. 10:13
Ne add fel Don Quijote!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!