Rowling kontra LMBTQ

2021. december 17. 19:40

Aki nem szereti végignézni, ahogy a LMBTQ-lobbi átmossa egy komplett felnövekvő generációnak az agyát, annak nincs se szíve, se agya.

2021. december 17. 19:40
null
Varga Gergő Zoltán
Varga Gergő Zoltán
Szent István Intézet

„J. K. Rowling sikerszériájának lapjait néhány éve még boldog-boldogtalan, transz és nem transz együtt nyálazta lelkesen, mostanra viszont az írónő az egyik legvitatottabb karakterré vált, köszönhetően annak, hogy nem rejti véka alá a véleményét az LMBTQ-val kapcsolatban.

Szólás és véleményszabadság van – mint tudjuk – »csak az dögöljön meg, aki nem ember«– szokta volt közölni kendőzetlen őszinteséggel a szinte bármelyik kommentszekció.

Márpedig, aki nem szereti végignézni, ahogy a LMBTQ-lobbi átmossa egy komplett felnövekvő generációnak az agyát, annak nincs se szíve, se agya, és »még a kutyám is jobb nála«, az nem ember, maximum emberszabású.

J. K. Rowlingot tehát ismét megpróbálja nyilvánosan kivégezni a magát globálisnak, egyedülinek, értelmesnek, elfogadhatónak, ésszerűnek és abszolútnak beállító sajtó- és köznyelv. Miért?

Hadd idézzem:

»A háború béke. A szabadság rabszolgaság. A tudatlanság erő. Ha az illetőnek, aki megerőszakolt, pénisze van, akkor az nő.«

Ezt tweetelte az írónő, reflektálva arra a friss-ropogós skóciai rendeletre, miszerint egy szexuális bűncselekmény elkövetőjének nemét nem a biológiai tulajdonságai, hanem a saját bemondása alapján kell megítélni.

Szóval nem tudom. Ha egy férfi erőszakol meg egy nőt, az csúnya dolog, de ha az illető előáll azzal, hogy ő igazándiból egy nő, és nőként erőszakolt meg egy másik nőt, az enyhítő körülmény? Vagy ha benyögi, hogy ő amúgy egy transznő, és az elnyomott szabadságjoga ellen tüntetett, akkor még meg is jutalmazzák?

Merre tartunk, kéremszépen?

Minden tiszteletem Rowlingé, hogy a világ egyik legszeretettebb írónőjeként hajlandó volt beleállni ebbe a kérdésbe. Még sok ilyen közéleti szereplőt a világnak, aki számára fontosabb az igazság kimondása, mint hogy szeressék!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. december 18. 22:37
Kész röhej a mai Európa. Van férfi és van nő. Slussz passz. Az LMBTQ zakkantak meg elmebetegek, szélhámosok.
Box Hill
2021. december 18. 17:42
Tehát a zsidóknak se szívük, se agyuk: Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál. Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old. "A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás." Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.
jánosbácsi
2021. december 17. 22:55
Pár hónappal ezelőtt a magyar lakosság 99 százalékának fogalma sem voltak arról, hogy mi a faszom az a lmbtfgzj. Így is tiszta hülyék a fideszes szavazók, már csak ez hiányzott. Köszönjük Fidesz.
Biivisz
2021. december 17. 22:50
Je suis Joanne Kathleen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!