Szerintük mindenki hazaáruló, aki nem nekik ad igazat

2021. december 14. 21:02

Ezt a hozzáállást is le kell váltani áprilisban.

2021. december 14. 21:02
null
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„Tegnap volt 3 éves a rabszolgatörvény-ellenes tüntetéssorozat. Az ennek kapcsán indított eljárás ellenem is még mindig folyamatban van, nyilván az ügyészség igyekszik időzíteni kampányhoz. Meg persze minél tovább lebegtetik, nekik és megrendelőiknek annál jobb, már csak azért is, mert sértettet például azóta sem tudtak felmutatni.

De akármi is lesz az eredmény, egy dolgot jóelőre leszögezek: nem vonom kétségbe a bíróság függetlenségét, akkor sem, ha nem a javamra ítél első fokon. Remélem, a fideszesek is képesek lesznek ennyi önmérsékletre.

Egyiptomból írtam a szakdolgozatomat, ott is azt tanultam: a legsötétebb elnyomásban is fenntartja a bírói kar a függetlenségét, ez nálunk is így van, nem véletlen, hogy már kezdik előkészíteni a terepet a megmondóik a bíróság-ellenes publikációkkal, például Bayer Zsolttól olvastam ilyet legutóbb. Persze szerintük mindenki hazaáruló, vagy támadja Magyarországot, aki nem nekik ad igazat, ezt a hozzáállást is le kell váltani áprilisban. És akkor majd az ügyészségnek sem megrendelésre kell dolgoznia, hanem a törvények betartatásáért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2021. december 15. 21:32
A hazai moslékok véleménye mindenkiről: "Szerintük mindenki hazaáruló, aki nem nekik ad igazat"
röviden
2021. december 15. 11:50
Van a hazaáruló, mint törvényi tényállás, és van hazaáruló, mint erkölcsi kategória. Utóbbi szubjektív, azt sorolok oda, akit akarok. Ahogy bárki, a bandádból is.
Aerion
2021. december 15. 11:22
Nem hazaárulók, nemzetellenségek vagytok. Ideje lenne felfogni.
TARR Ferenc dr.
2021. december 15. 10:54
Ugyan, ugyan! Mondja már meg kedves fiam! MI IS AZ ÖN "becsületes " neve??? Mert, hogy Koppány és Bendegúz nem lehet, az biztos!!! Tudniillik, a magyarban még mindig igaz, A NÉV KÖTELEZ!!! Ősmagyar nevekkel előjönni! Gyalázat! remélem, valaki odasóz majd egyet, ha kiderül a FELVETT NÉV! (Persze, így könnyebb és egyszerűbb a júdáspénzhez hozzájutni, igaz, kis kommunista diverzáns???!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!