Gyors anamnézist írtam Márki-Zay félmeztelen jelölt úr adventi érzelmi életéről

2021. december 21. 09:40

Diagnózis: baloldali kóros elnyomottság érzés, nárcisztikus beképzeltség, önhittség.

2021. december 21. 09:40
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„Őszintén szólva egyáltalán nem voltam kíváncsi miniszterelnök-jelölt úr szőrös mellkasára, ezért inkább csak mint rádiós hangjátékot hallgattam meg Márki-Zay Péter tegnap esti adventi gondolatait, melyet a kórházi ágyról hirdetett. Azt is csak ma reggel, mert tegnap este nem kifejezetten a politikusok hogylétén járt az eszem az adventi koszorú mellett.

Gyors anamnézist írtam félmeztelen jelölt úr adventi érzelmi életéről, melynek skáláján a fideszesek és Orbán Viktor egyvégtében való becsmérlésétől eljutunk az általa vezetett kormány szeretet-és békesség kormányzásának reménységéig. Márki-Zay Péter így várja az Úr eljövetelét. Mármint a sajátját:

  • Az ellenség betette a lábát.
  • Fideszes hazudozás.
  • A Fidesznek szorul a hurok.
  • Orbán Viktor sürgősnek érezte, hogy ellophassa amit el lehet lopni.
  • Orbán Viktor fél.
  • Orbán Viktor csomagol, amit lehet még ellop, amit lehet még bebiztosít.
  • Orbán Viktor az ellenzéki árulókat is aktivizálni fogja.
  • A hazugságok mind azt mutatják, hogy a Fidesz fél.
  • Fideszes megmondóemberek idétlen videói…
  • Orbán Viktor az egyetlen ember, aki idegen érdekből hazát árul.
  • Egy hazaáruló van itt, kizárólag Orbán Viktor.
  • Gusztustalan Fidesz-szint.

Ezek után, adventi gondolatainak második felében betegünk erősen nehezményezte, hogy egyetlen fideszes sem küldött neki gyógyulást kívánó, együttérző kedves üzenetet, az pedig, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára  is küldött neki »jobbulási SMS-t« azt jelenti, hogy az ellenzéken belüli egység tökéletes. 

Fekvő szónoklatát azzal zárta, hogy reméli, hogy a vezetésével egyesíteni fogják a hazát és szeretetben és békességben fogunk együtt élni legkésőbb április után, miután a tolvajokat leváltották. (itt kissé visszaesett a szeretetbeszéd íve.)

Diagnózis: baloldali kóros elnyomottság érzés, nárcisztikus beképzeltség, önhittség. Majd én megvédek mindenkit szindróma. Jobbulást kívánunk!

U.I.: Jól tette, hogy köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak, akik ha hallgattak volna rá és sztrájkolnának, hogy térdre kényszerítsék Orbánt, most nem titánium meg gipsz, hanem 500 grammos mirelit zöldborsó lenne a karján.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. december 23. 21:48
Narcisztikus, öntetszelgő. mimózalelkű kóros személyiség ez a márkizaj--aki valószinűleg órákon át nézegeti magát a tükörbe, gyönyörködvén SAJÁT FIZIMISKÁJÁN. BÁJGUNÁR HIMRINGYÓ A FAZON!
masikhozzaszolo
2021. december 21. 18:23
Mostmár tudom, miért kellett az OPNI-t bezárni. És ezért Pétert ki kellett engedni.
csulak
2021. december 21. 17:42
Zajpeti az uj gyurcsany fiu
koppany17
2021. december 21. 15:39
Ezt a pofátla, primitív palit! A kóházban a jobb keze van felkötve, onnan távozóban a bal! NORMÁLIS???????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!