Márki-Zay egyik szakértője az a Fleck Zoltán, aki Orbán Viktor haláláról delirált

2021. december 01. 08:38

Tűnjön el az ELTE-ről!

2021. december 01. 08:38
null
Rákay Philip
Facebook

»Nagy valószínűséggel egy ’22-es ellenzéki győzelem után időlegesen le kell mondanunk a jogállam tiszta érvényesüléséről. De ez soha nem volt másként rendszerváltáskor, nagy forradalmak után. (...) A diktátorok nem szokták túlélni a vereségeiket.«
Így álmodozott az ellenzék győzelme utáni bolsi világról Fleck Zoltán, a Soros-által eltartott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet igazgatója, Márki-Zay és Gyurcsány árnyékkormányának egyik oszlopos szakértője, aki nem mellesleg az ELTE ÁJK tanszékvezetője.

Halkan kérdezem, mi mindennel moshatja szegény hallgatók agyát egy állami egyetemen ez a komcsi népbiztosokat idéző, vállalhatatlan figura? Kevésbé halkan kérdezem: efféle kijelentések után nem kellene Fleck Zoltánnak csöndben eltakarodnia az ELTE-ről? Bátran kutatgassan, s álmodjon édesdeden Lukács Györgyről  és beszéljen hülyeségeket a másik Gyuri bácsi által kitartott intézetben, de állami egyetemen ilyeneknek nem lehet helyük!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bornemiszabela
2021. december 02. 17:42
Kijaza Rakai Philip? Ja, hat a Kálmán bivalybasznádról.mocskos fidess banda
szürkeSzarvas
2021. december 02. 14:24
Gyűlöletzsidó mintapéldány. Vajh a MárkiMárk az usai "feketepénzes szponzor" akaratábol tette a kirakatba? :)
files32
2021. december 01. 19:15
Melegek a jobboldalon - Kúrhatnám polgárok Egy III/III-as jelentésben úgy írtak Harrach Péterről, hogy "homoszexuális problémák" merültek fel vele kapcsolatban
Dorset Naga
2021. december 01. 17:49
Jó szarul néz ki. Ahogy elnézem már lóbálja a kanalat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!