Márki-Zay Péter és a hazai kisebbségek

2021. december 26. 18:15

Márki-Zay homofób és véleményem szerint antiszemita is.

2021. december 26. 18:15
null
Veszprémy László Bernát
The Times of Israel

„Egy hónappal később Márki-Zay interjút adott a BBC-nek, melyben azt javasolta, hogy a zsidók »nyugodt szívvel szavazzanak« a Jobbikra.

Szintúgy 2021 októberében Márki-Zay újabb interjút adott, amelyben közölte, hogy »a fél kormány meleg«. Természetesen nincsenek ismert homoszexuálisok a magyar kormányban, de ha lennének is, az erőszakos felfedés az LGBTQA-közösség szemében súlyos bűn. Ez persze nem akadályozta meg Márki-Zayt abban, hogy idén decemberben megismételje elképzelését, miszerint melegek vannak a kormányban, és arra biztatta ezeket az embereket, hogy fedjék fel magukat.

Itt Márki-Zay nyilvánvalóan homofób szavazókat próbált megszólítani, és szitokszóként használta a »meleg« kifejezést, mellyel el akarta idegeníteni a választókat politikai ellenfeleitől.

Márki-Zay, aki homofób, és véleményem szerint antiszemita is, nem lehet a magyarországi demokrácia és liberalizmus felkent megmentője. A kérdés nem az, hogy a magyar ellenzék meg tudja-e verni Orbánt egy homofób és antiszemita politikussal az élén, hanem hogy érdemes-e?"

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2022. január 07. 13:35
https://blogs.timesofisrael.com/should-a-homophobic-and-antisemitic-politician-defeat-hungarian-pm-viktor-orban/ Page not found ...
darling
2021. december 27. 22:30
Különböző tematizálás megjelent a kommentekben, de Márki-Zay személyisége a cikk lényege. MZP kifejezetten alkalmatlan magas szintű állami tisztségviselőnek, hogy helyi -hvásárhelyi szinten milyen, azt el tudjuk képzelni -. Hol van egy pszichológus - akár anonim! - véleménye MZP személyiségéről?! Elég csak ránézni s az arca tükrözi személyiségét! Könyörgöm, szólaljon / írjon már egy pszichológus róla!
zsuuuzsaaa
2021. december 27. 22:04
Tényleg nem értem, hogy nem nyílik ki a szeme a ballib értelmiségnek??? Azt értem, hogy a hergelhető prolit nem tudjuk ész érvekkel, tényekkel meggyőzni, ő minden nála okosabb emberben ellenséget lát, de az értelmesebbek miért nem olvasnak értőn? Miért nem nyitják ki a szemüket?
Jeney Gottfried Adolf
2021. december 27. 13:20
" Márki-Zay homofób és véleményem szerint antiszemita is. " Ez szerintem nem is lenne gond . A probléma az , hogy kurvára nem nőtt fel az általa megcélzott dobogóhoz .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!