Kaptam, köszönöm!

2021. december 01. 21:00

A kortárs magyar politikában a ‘Kapitány’ megnevezés sajátosan foglalt.

2021. december 01. 21:00
null
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Facebook

„Kaptam, köszönöm!

Gyurcsány Ferenc: »Az ellenzék győzelmét kívánjuk a hazának. A miniszterelnök-jelölt vezet bennünket. Ezen túl azt tesszük, úgy és akkor, amikor azt ő, a közös jelölt ezt kéri. Mert ő a kapitány. Mi ehhez tartjuk magunkat.«

 

Hölgyeim és Uraim!

A kortárs magyar politikában a ‘Kapitány’ megnevezés sajátosan foglalt. Ezt Gyurcsány Ferenc és a környezete is tűpontosan tudja.

Kéretik ennek fényében is átgondolni a DK elnökének mai posztját. Főként, hogy a szövegnek van egy további üzenete, t.i. a DK innentől fogva az egyéni jelöltjeire fókuszál.

Ha bárkinek tolmács kell: MZP hadd mondja a magáét, ráhagyjuk, s magunkkal foglalkozunk. Értő helyeken ezt selyemzsinórnak nevezik.”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. december 03. 10:29
Mér. Miér? Mérték. Mérce. Selyem. Zsinór. . Selyemzsinórmérték.
llnnhegyi
2021. december 02. 12:04
Karácsonyra a moslekkoalicio feloldódik, szétbomlik.
Járványfigyelő
2021. december 02. 09:07
Hehehe. Igazad van :-)
Gyzoltan
2021. december 02. 06:13
Esze-ment zsidó világ van! Lassan szalonképessé oldódik Szanyi, talán Pozsgayt tekintve példának... Értékrendünket megalázták, megerőszakolták... Hosszan sorolhatnánk a neveket, a zsidó bolsevizmussal szennyezett neveket, melyek továbbra is mérgezik közéletünket, hazuggá, hamissá téve azt... Élők és holtak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!