A tolvajok normális helyen nem hálát kapnak, hanem bilincset

2021. december 10. 11:08

„Köszönjük, drága miniszterelnök úr!” – valószínűleg ezt a mondatot várja most tőletek Orbán.

2021. december 10. 11:08
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„»Drága miniszterelnök úr« ugyanis ma – mintha valami kegyet gyakorolna – közölte, hogy jövőre most már tényleg az infláció mértékében emelik a nyugdíjakat 5 százalékkal, de lesz itt 10 százalékos béremelés is.

Közben eszembe jutott, hogy a benzin ára 38, az étolajé 27, a margariné 20 százalékkal nőtt egy év alatt. De Orbán szerint örüljünk az 5 százalék nyugdíjemelésnek. Azt mondta, nem lehet most többet adni, mert ezt a pénzt meg is kell termelni.

Na most az a helyzet, »drága miniszterelnök úr«, hogy az emberek ennél jóval több pénzt termelnek akkor, amikor látástól vakulásig dolgoznak. Csak végül nem ők kapják meg, hanem a Völnerek meg a Mészárosok. Tudja, az ön korrupt gazemberei.

Amikor ön bejelenti, hogy ad 5 százalék nyugdíjemelést, meg 10 százalékot a melósoknak, kb. úgy viselkedik, mint a tolvaj, aki kirabolja a házat, de az aprót az asztalon hagyja, és elvárja, hogy ezért legyünk hálásak. Hát nem. A tolvajok normális helyen nem hálát kapnak, hanem bilincset. Mi ilyen országban szeretnénk élni, és 2022-től ilyenben is fogunk.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korupi19
2021. december 11. 12:07
Jákob a parizeus, a demagóg parizerita a jobbra, többre érdemes Jobbik fura libbant bolsi-ballib sírásója!
sensei
2021. december 11. 08:04
Amit ez a Péter művel, mindennek nevezhető, csak politizálásnak nem!
egy genetikusanalattvaló
2021. december 11. 05:31
Petibohócnak most ezt a szöveget írta munkalakásukban a mamuszos "munkatárs".
Kétes
2021. december 10. 21:53
Petibohóc! Normális helyen a bohócok a cirkuszban lépnek fel. Persze te ott sem lennél jó, mert nem sírni járnak oda az ewmberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!