Lassan egy hétvégi bevásárlás is luxusnak számít

2021. december 16. 13:27

Jövőre osztogatás, előtte azonban fosztogatás.

2021. december 16. 13:27
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Lassan egy hétvégi bevásárlás is luxusnak számít, annyit hagy ott az ember a kasszánál, és még csak most jönnek az ünnepek. A forint egyre gyengébb, az emberek pénze egyre kevesebbet ér, az árak az egekben, és mindezeken túl 27 százalék adót fizetünk a kormánynak minden egyes bevásárlás alkalmával.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. december 17. 18:03
-zsoltkom- "Jövőre osztogatás, előtte azonban fosztogatás." "Juhász Péter megtalálta Kövér László eltitkolt félmillió eurós villáját? (+videó)" https://bit.ly/3F8euGz Kövér László és a magyar becsület... Völner egy kis hazugságocska értékrend hozzá képest. Szegény Kövér feje, most amikor majd a parlamentben nyomkodja a gombokat egyetemi végzettséggel és makulátlannak hazudott lelkével, majd szemléltető ábrák nélkül is érezni fogja a számonkérést. Legfeljebb majd elfut. Fogadjunk, hogy Kövérrel... Völnerrel és a 370 forintos euróval már most vége a Fidesznek. Úgy értem reklám és ellenzék, külön emlékeztető szavai nélkül is már készen van a Fidesz vesztes alap.
Lami
2021. december 17. 08:08
Peti! Akor mi a f@szért nem szavaztad meg a minimálbér emelést a héten!
simonvitéz
2021. december 17. 05:23
Hülye fasz! Több szót nem is érdemelsz.
JoOnny
2021. december 17. 00:09
Egekben a parizer meg a pirosarany ára! Skandallum! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!