„Ilyen por, olyan zselé...” – Jakab Péteren kifogott a bevásárlás a hétvégi sütéshez

2021. december 04. 13:55

„Legalább most, a válság alatt csökkenteni kellene a 27 százalékos áfát” – írja a Jobbik elnöke.

2021. december 04. 13:55
null

Ha van valami, ami kifog rajtam, az a bevásárlás a hétvégi sütéshez. Ilyen por, olyan zselé...” – panaszkodik Facebook-oldalán a Jobbik elnöke.

Közben olvasom a híreket: a közmédia büszkén jelenti, hogy a magyarok egyre többet költenek a boltokban. Látva az árakat, ebben nem kételkedem.

Főleg most, az ünnepekhez közeledve” – emelte ki.

Kép: Jakab Péter közösségi oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okoskodó fórumlakó
2021. december 06. 12:26
Az ÁFA csökkentése azt az érdekes jelenséget hozza majd maga után, hogy a termék bruttó ára nem csökken. De legalább nem lesz az államnak bevétele. Csudaklassz ötlet.
Járványfigyelő
2021. december 05. 17:33
Élelmiszerből próbáltad már?
Kala pál
2021. december 05. 09:09
Nagyon megvékonyodott a mi szexmasinánk. Két asszonyhoz kevés a hosszú lére eresztett paprikátlan krumpli! Egyél mert sorvad a gerinced-persze ha van!
files32
2021. december 05. 08:07
Egy 57 éves férfi albérletben lakott a Duna parti társasház egyik lakásában, és miután vitába keveredett a lakás tulajdonosával, leszúrta. a meggyilkolt férfi Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának édesapja. Csak nem lakásmutyizik a tompika?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!