Göncz Árpád nem volt soha az egész nemzet szeretett elnöke

2021. december 21. 15:32

Ez egy legenda, amit a ballib sajtógépezet gyártott.

2021. december 21. 15:32
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Mert Goncz Arpad kifejezte... jesszusom. Goncz Arpad, mint merce... sok peldajat lehetne mondani teljes es totalis alkalmatlansaganak a feladatra.

Beegett a fejembe, ahogy tan 1997-ben a Feher Haz elott nyilatkozik, megalazo volt az egesz szerencsetlenkedese, CNN live, par millio ember elott jaratta csak le az orszagot. Arrol nem is beszelve, hogy nagyon is partos volt, parszolgalatban mukodott vegig a hivatali ideje alatt. Mirol beszelunk?

Fel kelle mar fogni, Goncz Arpad nem volt soha az egesz nemzet szeretett elnoke, ez egy legenda, amit a ballib sajtogepezet gyartott.”

Fotó: MTI /Beliczay László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Augustus1
2021. december 23. 14:23
Először is leszögezem, hogy toronymagasból derékvastagon szarok le bárminemű tetszési indexet. Hogy rávilágítsak a teljesen irreális társadalomszemléletemre, elmesélem, hogy amikor az első valóságshow indult, és kiderült, mi lesz a lényege, azt mondtam, ez totális bukta, mert épeszű ember ilyet nem néz. Aztán szembejött a valóság. Na valószínűleg ettől váltam frusztrálttá. Másodszor Árpi bácsi. Még semmit nem tudhattunk róla, az SzDSz-es kötődésére még semi sem utalt (lagalábbis számomra) a beiktatási ceremónián. De ahogyan vén trottyosként integetve lépkedett, majd oldalra lépve nekiállt bratyizni az egyik díszsorfalat álló katonával, azt mondtam, ez egy hazug, önimádó idióta. Erre a magatartásformára utalt Antall József a kissé anakronisztikus, de találó szakszóval (és mellesleg egyértelműen erre a vén szarra utalva): hercigeskedés. Az ilyen ember bármit megtesz azért, hogy népszerű legyen. Tulajdonképpen ez a magatartás a 2. főparancs (Szeresd felebarátodat, mint önmagadat.) kifordítása: tégy meg bármit azért, hogy megszerettesd magad. Hányinger. Az már csak hab a tortán, hogy utána mesélt róla egy nagybátyám, aki együtt ült vele Vácon. Valóban patkány volt a beceneve, mert köpött. Tőlem aztán lehetett akármilyen népszerű. Az unokázós csalóknak is hányan bedőlnek. Neki meg mögötte állt az egész médiavilág, még jó, hogy népszerű volt.
De Molay
2021. december 23. 10:49
Hogy nem volt az egész nemzet szeretett elnöke? Hát persze. Nem lesz az soha senki. Mert a Nemzeti Együttműködés Rendszere ab ovo oximoron egy pártvetélkedésre alapozott parlamentáris rendszerben. Mindezzel együtt senki meg sem közelítette az ő népszerűségi indexét, az ellene folytatott máig tartó rágalomhadjárat ellenére sem. Ne gyertek azzal, hogy akkoriban csak balos közvéleménykutatók voltak mert az hülyeség. Jelenleg Áder indexe a legmagasabb 50% körül, Orbáné szintén, valamivel alatta. Ez jól tükrözi a mai társadalom kettéosztottságát. Ahogy az itteni, és más fórumok kommentjei is. Mondjuk a féktelen gyűlölködés talán nem lenne szükségszerű.
TMATMA
2021. december 22. 09:15
Göncz először kisgazda, majd besúgó, majd szdsz-es.
patópál
2021. december 22. 09:09
Árpi bá az SZDSZ elnöke volt, nem a köztársaságé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!