Orbán egyre inkább elszigetelödik a civilizált világban

2021. december 08. 19:19

Előbb Trump tűnt el a süllyesztőben, majd Salvini haver bukott meg.

2021. december 08. 19:19
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Fütyürészés a sötétben

Nem állítom, hogy ellenemre lenne, és persze az országnak azért nem biztos hogy jó, de Orbán, minden propaganda szólamával ellentétben, egyre inkább elszigetelödik a civilizált világban. Előbb Trump tűnt el a süllyesztőben, majd Szalvini haver bukott meg, most meg Merkelt, német »védangyalát« veszítette el, hogy V4- es cseh támaszáról Babisról már szó se essék. Már csak az hiányzik, hogy maradék harcostársa Kaczyinski is megbukjon.

Szóval egyre nagyobb a sötétség a világpolitikai erdőben már csak a mi Viktorkánk botorkál ott magányosan fütyürészve, oszlatni akarván a rettegés egyre sűrűbb hálóját.”

Fotó: JOHN THYS / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. december 13. 18:08
Drága Jenő ! Nem bukott meg senki azok közül,akiket felsoroltál, inkább Te vagy az aki teljesen elszigetelődött,a valóságtól. Azért tavasszal gratulálhatsz Orbán Viktornak, a FIDESZ-KDNP győzelme okán.
Lmcwelt
2021. december 09. 18:02
Elszigetelődés: csak az elmúlt két hétben és épp hamarosan az összes francia vezér Orbánhoz jött, jön. Ez csak egy példa volt! Jenő neked nagyon beégtek az áramköreid!
Aerion
2021. december 09. 17:51
kaltenbah szerint a véleményterror, a választási csalás, a keresztény értékek lábbal tiprása, a nemzeteszme kivégzése, az emberi és állampolgári jogok annulálása, a hagyomány és kultúra-gyilkosság, az irodalmi gyökerek szétszakítása és a történelemtagadás a civilizált világ ismérve. Igen, ismerős szöveg az emberiség ellenségeitől.
Libakergető
2021. december 09. 12:02
Na ez a kurva okosnak kikiáltott szagértő, most megint a kardjába dől. 2021 december 12. Emanuel Macron Magyarországra látogat. Biztos jön szigetelni. te szerencsétlen ökör Kaltenbach elvtárs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!