Folytatja Célkeresztben sorozatát a Szent István Intézet

2021. december 19. 08:14

Így alakult a keresztényellenesség 2021-ben.

2021. december 19. 08:14
null
Szent István Intézet
Facebook

„A Twitter felfüggesztette a Focus on the Family keresztény szervezet fiókját, amiért megfogalmazták: a transznemű nő olyan férfi, aki nőnek tartja magát.

Az ELTE genderszakos oktatója, Mészáros György docens közölte: ő meleg, örökbefogadó apukaként stigmatizált lett Magyarországon.

Nagy botrányt kavart a »haladó« kortárs filozófusok körében, hogy a királynő kitüntette Kathleen Stock filozófiatanárt, mivel Stock még »őskori« nézeteket vall a nemi identitásról.

A Disney+ népszerű meséket tiltott le felületéről (Dumbó, Macskaarisztokraták, Pán Péter), mert azok szerintük rasszista elemeket tartalmaznak.

Gerhard Müller bíboros, a Hittani Kongregáció korábbi prefektusa Joe Biden elnökségére hivatkozva azt mondta: »Politikai, médiabeli és gazdasági hatalmával jelenleg az USA az, amely a nyugati kultúra ellen immár 100 éve zajló keresztényellenes hadjárat mostani – minden korábbinál kifinomultabb és brutálisabb – megnyilvánulásainak az élére áll.«

Székely vértanúk emlékművét rongálták meg Marosvásárhelyen.

LMBTQ Jézusról készülő dokumentumfilmet jelentett be a zsidó, homoszexuális »házasságban« élő rendező, Yuval David.

Spanyolországban új törvénytervezetet nyújtottak be: A tervezet már 16 éves kortól, megkötések nélkül engedélyezné a nemváltoztatást az ibériai államban.

A YouTube minden tartalmával együtt törölte a nemzetközi életvédő szervezet a LifeSiteNews csatornáját.

Név nélkül nyilatkozott az egykori Planned Parenthood dolgozó: a cég azért népszerűsíti a nemváltást, mert azok nem csak »egyalkalmas« kezelések, mint az abortusz.”

Fotó: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. december 19. 11:09
- Spanyolországban új törvénytervezetet nyújtottak be: A tervezet már 16 éves kortól, megkötések nélkül engedélyezné a nemváltoztatást az ibériai államban. - Akkor már értem, hogy miért költözött az Orbán családja oda. Hogy ne kelljen annyit várni.
Ninini
2021. december 19. 10:49
Mellé.
kohe
2021. december 19. 08:36
A lényeg hogy mi ne veszítsük el a józan eszünket, és majd csak lesz valahogy. Áldott békés karácsonyi készülődést mindenkinek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!