És ha lenáciznak, akkor mi van?

2021. december 04. 18:28

Nehogy már azoknak akarjunk lépten-nyomon megfelelni, akik az első fára felkötnének minket.

2021. december 04. 18:28
null
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Facebook

„Nagyon érdekes tanulság volt néhány nappal ezelőtt egy Kanadából hazatért magyar hölggyel beszélgetni, aki elmondta, hogy nem érdekli a megbélyegzés, ha a normalitás képviselete miatt lenácizza az ellenség, akkor ő náci.

És valóban. Nehogy már azoknak akarjunk lépten-nyomon megfelelni, akik – ha tehetnék – az első fára felkötnének minket. Azoknak, akiknek nemcsak Magyarország, hanem a fejlett világ legtöbb problémája is köszönhető.

Egyébként sem a náci/nem náci tengelyen kell megítélni magyar honfitársainkat, hanem az alapján, hogy igaz magyar emberek, akik a nemzet felvirágoztatásáért tesznek; vagy pedig címzetes gazemberek, akik ott árulják el a saját hazájukat, ahol csak tudják.

Ja, és a túlvilágban, valamint az isteni gondviselésben és igazságszolgáltatásban hívő emberként eleve az égi törvény nyújt zsinórmértéket tetteink értékeléséhez, nem pedig a 444, a Telex, vagy éppen az Antifainfo.”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. december 05. 10:28
Kezdődik a náciság relativizálása. Meg az égi törvényekre való hivatkozás. Inkább sörözgessetek tovább a fenti képen látható buzi-zsúrotokon. :D
jánosbácsi
2021. december 05. 10:27
Nyilasok
jucidom
2021. december 05. 09:58
Náci= nemzeti szocialista. Nos kik akkor a nácik?
jánosbácsi
2021. december 05. 08:35
Kis geci ezt vesd jól a fejedbe , nehogy te is így járj. Martin Niemöller német teológus, korai Hitler-hívőből vált ellenálló és Dachauba zárt lelkész Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, csendben maradtam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, csendben maradtam, hisz nem voltam szakszervezeti tag. Amikor a szocialistákat vitték el, csendben maradtam, hisz nem voltam szocialista. Amikor a zsidókat vitték el, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó. Amikor meg engem vittek, már nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!