Galla Miklós és a sértett hiúság

2021. december 18. 10:44

Sohasem hordtam gyűrűt. Mégis ismer, sőt szeret a közönség.

2021. december 18. 10:44
null
Ernyey Béla
Facebook

„Először azt hittem, hogy ez csak egy tréfa. Kézenfekvő volt, hiszen ebben a már-már végtelennek tűnő kabaréban egy humoristáról szólt a fáma. De rá kellett jönnöm, hogy ez, az Izaurát is megszégyenítő folytatásos agymenés nem a humorról, hanem inkább a sértett hiúságról szól. A nem-kitüntetettek sértett hiúságáról. Kedves Galla Miklós! Hadd mondjam el, hogy magánemberként jövőre nyolcvan évesen, ismert színészként pedig lassan hatvan éve tartó magyar és nyugat-európai reputációval a tarsolyomban milyen kitüntetéseket és díjakat NEM kaptam meg idehaza:

Jászai Mari díj

A Magyar Köztársaság Érdemes Művésze díj

A Magyar Köztársaság Kiváló Művésze díj

Kossuth díjKossuth Életmű díj

Szent István díj

Magyar Köztársasági Érdemrend összes fokozata

Magyar Köztársasági Érdemkereszt összes fokozata

Prima díjPrima Primissima díjA Nemzet Színésze

és ami pecásként igazán tud fájni: A Magyar Országos Horgász Szövetség Aranykeszeg díja. Sohasem hordtam gyűrűt. Mégis ismer, sőt szeret a közönség. És tudok valamit, ami sokkal fontosabb, mint a sértett hiúság: tudom, hogy plecsnik nélkül is feljön, és ránk (is) nevet holnap a nap...”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuuuzsaaa
2021. december 20. 09:37
Ernyeinek egy Jászai kijárna :)
Misa
2021. december 19. 10:58
Ilyen irreleváns dolgokból akartok hirt csinálni,ki a faszt érdekel Ernyei Béla és kit érdekel miket beszél????Semmi se hiányzott eddig,csak Ernyei Béla véleménye.
Dénia
2021. december 19. 06:51
Én is majdnem bedőltem már, hogy ez az egész balhé komoly, majdnem elhittem. Mikor a Laár András írását itt olvastam. De most, hogy a napokban láttam véletlen a Gallát az ATV-n Egon Úrnál gyűrű ügyben, szerintem teljesen világos, hogy ez csak egy bazinagy trollkodás. Én meg vagyok róla győződve, hogy ez az egész csak egy vicc.
Akitlosz
2021. december 19. 01:53
A Hős Anya! http://signum-laudis.hu/img/gallery/5489bd716074a.jpg Ilyenkor május elején együttérez az ember Brezsnyevvel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!