Közösségi oldalán reagált a baloldali sajtó híreire Varga Mihály

2021. december 16. 17:44

Bár a baloldali sajtó szerint „tíz éve nem látott megszorítás lett az orbáni válságkezelés vége”, a valóság az, hogy soha nem látott adócsökkentés várható – fogalmazott közösségi oldalán a pénzügyminiszter.

2021. december 16. 17:44
null

Varga Mihály pénzügyminiszter közösségi oldalán reagált a hazai ellenzéki sajtó híreire az Orbán-kormány válságkezelését illetően.

Mint a miniszter fogalmazott, bár a baloldali sajtó szerint „tíz éve nem látott megszorítás lett az orbáni válságkezelés vége”, a valóság szerinte az, hogy a hazánkban „az eddigi legnagyobb, 1500 milliárdos adócsökkentés” várható.

Varga Mihály pénzügyminiszter eredeti bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Varga Mihály Facebook-oldala

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bulvár Viktor
2021. december 17. 10:53
Hitelből osztogatunk, mert mi megtehetjük. Mit számít a költségvetési hiány? Éljen a szakértelem! Éljen a keresztyéni lopás! Éljen Én!
pitypang1125
2021. december 17. 00:48
Gyökerek. Csak így tovább, meg lesz az a négyötöd is a következő Orbán kormánynak.
Forgalmazó
2021. december 16. 22:13
Ki merem jelenteni, aki a bal oldalra szavaz az valamilyen betegségben szenved, de keményen !!!
tölgy
2021. december 16. 19:54
Azt a "megszorítást", amit a kormány tervez a jövő év elején minden évben elviselném. Szemben a böszmék pannon pumájának nem megszorító gazdaságpolitikájával. Bizony, óriási megszorítás várható! - nyugdíjak 5%-os emelése - 13. nyugdíj teljes összegének kifizetése - 25 év alattiak adómentessége - gyermekes családok adóvisszatérítése - szociális ágazat 20%-os béremelése - minimálbár 200 ezer, a bérminimum 260 ezerre történő emelése - fegyveres testületek fél éves fegyverpénze... csak azé', hogy néhányat említsek a "megszorításokból", amire a kormány készül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!