Az ellenzékhez köthető Facebook-oldalon hazug posztok jelentek meg rólam

2021. december 28. 16:50

A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni.

2021. december 28. 16:50
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Az ellenzékhez köthető egyik facebook oldalon tegnap és ma fenyegetésnek szánt hazug posztokat jelentettek meg rólam. A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni.

A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó.

A személyemmel kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje facebook oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek.

A hazugságot továbbterjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető-és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 413 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teuton
2022. január 02. 19:26
En meg csokos Jucus ellen teszek feljelentest ragalmazas vetsege miatt, mert egy internetes oldalrol bizonyitek nelkül azt allitja, hogy az ellenzekhez köthetö! Szerintem az apja besugasaert kapta az allitolagos jogi diplomat, ha meg azt sem tudja, hogy ez ragalmazas...
Dezsőke
2021. december 30. 05:56
...nagy a baj, ha mégis bizonyítja az "ördög ügyvédje" a dolgokat. a baj okai: a rágalmazás nem áll meg a Fidesz képmutatással vádol hazugságba keveredtél ha a Völner ügy bármekkora kis árnyékot is vet rád még nagyobb a baj ha igaz, amit állít az ördög ügyvédje és a partnereid esetleg "szakmabeliek" még nagyobb a baj a "megalázott" szó használata sajnos a leszbikusok elítélését teszi egyértelművé, holott a Fidesz pontosan az ellenkezőjéről beszél nagy hiba volt a posztra reagálni nagy hiba a feljelentés nagy hiba az erről értekezés a médiákban Csak remélni tudjuk, hogy semmi nem igaz abból, amit az ördög ügyvédje tényként állít. Rosszul jöttek össze a dolgok. Magával a leszbikussággal nincs baj, de esetedben más, lényeges kérdések is felmerülnek... sok erőt a folytatáshoz...
Gladi
2021. december 29. 20:50
De nagy volt a lepényleső Donáth Leszbikus Annuskánál, Dobrev Transzvesztita Kláránál... Most meg itt mocskolódnak az összefogottak. Mindig az ellenzék kezdi. Amikor már fingjuk sincs mit kéne tenni, kitalálnak valami baromságot. A baj, hogy el is hiszik....
Menhetten
2021. december 29. 17:45
Orbán hazudik, hogy ebben a Völner-dologról semmit nem tudott! Mónika Lamperth: Ez nem füllentés, hanem ordas hazugság. Amikor belügyminiszter voltam, nekem is azonnal jelentette a rendőrség, ha bármilyen ügyben egy politikus "érintett" lett. Én természetesen a súlyosabb ügyekről tájékoztattam a miniszterelnököt. Kizárt, hogy Orbán nem tudott róla, hiszen államtitkárról van szó. Szégyen, hogy ennyire hülyének nézi az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!