Kérdésekkel provokálta Szijjártó Pétert a köztévé – na persze nem a magyar, hanem a svéd

2021. december 12. 14:37

Azt mondta, „demokratikus jellegében a tevékenységünk nem kérdőjelezhető meg”. Ez igaz: nem engedik.

2021. december 12. 14:37
null
Szél Bernadett
Facebook

Kérdésekkel provokálta Szijjártó Pétert a köztévé – na persze nem a magyar, hanem a svéd. A külügyminiszter azt mondta, »demokratikus jellegében a tevékenységünk nem kérdőjelezhető meg«. Ez igaz: senkinek nem engedik, hogy megkérdőjelezze. Ezért hoztak létre egy párhuzamos nyilvánosságot, ami hazug sikerpropagandával takarja el a magyarok elől a valóságot. Ezért száműztek minden vitát a magyar közéletből, ezért nem áll szóba a miniszterelnök a sajtóval, ezért kampányol a köztévé 0-24-ben a kormánynak, ezért nem tájékoztat az év legnagyobb, sok százezer embert megmozgató ellenzéki eseményéről, az előválasztásról, ezért nem enged megszólalni ellenzéki kepviselőket a műsoraiban – nehogy eljusson a magyarokhoz, hogy létezik politikai alternatíva, létezik másvélemény Magyarországon.”

Nyitókép: Széll Bernadett Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. december 14. 08:35
Fingottatok magatoknak egy álvalóság buborékot, minden büdös benne, és minden szar, de ez nem elég, elviszitek mondjuk a svédekhez, akik meg pont fordítva tolják, kis mósusz illatú boborékban üldögélnek, miközben a totális fossá lett életüket, a migránsos-kihalós buzipropagandás káoszt nem szagolgatják, hanem szörnyülködnek a kollegák bubijának tartalmán. És Szíjjártó mindezt kellő derűvel kezeli, és helyrerakja a svéd ökröt is. Nagyra tartom érte.
Puffin75
2021. december 14. 06:22
"Szukáká!"
Aerion
2021. december 13. 16:00
Szijjártó nyomába se érhetsz, se te, se a hozzád hasonlók, te bolsevikok kurvája.
rókabácsi
2021. december 13. 15:32
szélpinna! hát ne a száddal menstruálj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!