Márki-Zay Péter nekirontott a népszavazásnak

2021. december 02. 17:34

Igen Márki-Zay, jól ismerjük ezt az érvelést, az ellenzék politikusai is pont így szoktak beszélni.

2021. december 02. 17:34
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Nem akar válaszolni a népszavazás – általa ostobának tartott – kérdéseire a baloldal miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter. De idézni csak pontosan szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes, ezért inkább beszéljen ő helyettünk:

»Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni?«

Így szólt a magát kereszténynek és jobboldalinak mondó ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Igen, igen Márki-Zay úr, jól ismerjük ezt az érvelést, az ellenzék politikusai is pont így szoktak beszélni, ha a gyermekvédelmi törvény kerül szóba.

Olyankor mindig hangos nevetés szakad ki belőlük, közben a hatás kedvéért vadul rázkódnak is, kicsit a szemeiket is forgatják, és mindezen közben a szájukkal egy egészen speciális hangot adnak ki, valami ilyesmit: pfff! Ami az »Ugyan, kérem!« megfelelőjeként értelmezendő pifegés-pufogás.

Ugyanis a balliberális ellenzék a nyugaton teljes gázon bőgetett genderideológiai háborúról megpróbálja elhitetni, hogy nem is létezik, ami egészen bravúros teljesítmény, tekintettel arra, hogy Hollandiában például már négyéves kortól elkezdik a gyermekek szexuális nevelését, mely keretében a genderidentitásról és a homoszexualitásról is tanítanak nekik. De ott van Skócia, ahol szintén négyéves kortól változtathatnak nevet és nemet a gyermekek, ráadásul úgy, hogy ehhez szülői engedély sem szükséges. ...”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göby
2021. december 03. 10:28
Például a nagy imádott Amerikádba, több államba is nemátalakító műtéteket hajtanak végre, szülői engedély nélkül, és ezt akarják szerte a világon bevezetni ... Te elmeháborodott, kifacsart erkölcsü, romlott trágyalé!
Kiscsillag
2021. december 03. 00:51
Ha valaki elmeháborodott, akkor az a kreolbőrű álkeresztény.
Pitypangocska
2021. december 02. 20:04
Márki-Zay részéről már semmilyen meglepetés nem ér. Láthattuk, hogy az óceán túlsó partján ablaktalan alagsorban, rumliban tartotta gyerekeit. Megtapasztaltuk azt is, hogy az egyik bemutatkozó videójában kamasz lányait combtőig érő shortban tette közszemlére. (Tudom, kicsit prűd vagyok, de akkor is visszatetsző, ha egy apa ilyet tesz. ) Éppen ezért nem lep meg, hogy az LMBTQ /gender lobbiktól sem félti gyermekei jövőjét.
elfújta az ellenszél
2021. december 02. 19:54
Makizaj egy kanadai libsi. Ugyanabból a politikai alomból jön, mint az ifjú Trudeau, vagy Ignatieff a CEU volt rektora
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!