Micsoda év!

2021. december 31. 16:53

Mondják, fegyelmezd őket. Legyen rend. Mert a szabad vita most megengedhetetlen.

2021. december 31. 16:53
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Micsoda év!

Fenn és lent. Up and down. 
Mondják, ne legyél szekta. Mert az rossz. Mondják, fegyelmezd őket. Legyen rend. Mert a szabad vita most megengedhetetlen.
Mondják legyetek emberek. Mert érzés nélkül nincs politika. 
Mondják, tedd zárójelbe érzéseidet. Ennek most nincs itt a helye és az ideje.

És talán mindenkinek igaza van. Ettől nehéz. 
Próbáljuk szépen, tisztességesen csinálni. Messze jutottunk. Közösen. A DK is, a közös ellenzék is. 
Drámaian nehéz pár hónap vár ránk. 
Észnél kell lenni. 
Nem rajtunk fog múlni. 
Köszönöm az évet mindenkinek.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. január 02. 13:14
Ferkó megint hazudsz , kormánypárti újságírók elöl úgy elfuttok ,mint a vöröshasú nyúl . Messze jutottatok a ,,szépen-tisztességesen csinálástól ,, Márki már elmondta hogyan kormányoznál , 2002-2010 években kimutattad a népverető tisztességedet (2006) . Lelked nagy bűn nyomja magyarok iránt érzéketlen , mindig idegen elnyomókkal tudjátok a hatalmat megőrizni magatoknak.
Dezsőke
2022. január 02. 09:53
a Covid valóban megtizedelte az időskorú lakosságot, ez tény,- enne ellenére e tény bizonyos kontextusba helyezése, politikai célzatú felhasználása, kampányba emelése netto felér a KEGYELETSÉRTÉSSEL! Az időskorúak bármiféle, bármilyen irányú politikai hovatartozásukat vagy választói szándékukat stigmatizáló megjegyzések pusztán erkölcsi okok miatt sem megengedhetőek. Márki-Zay Péter naponta, szinte minden megszólalásával bizonyítja a miniszterelnöki aspiráns szerepre, feladatra ALKALMATLANSÁGÁT! Politikusi devianciája feltehetően személyiségéből adódik, ebből következően pozitív változás egy esetlegesen betöltendő politikusi pályán nem várható. Tisztelettel kérjük Márki-Zay Péter politikai jellegű feladatok alóli azonnali felmentését.
amca
2022. január 01. 15:55
Qurcsány,a dpl hamisító. Foglakozz maki Majommal. Óriási a dilemma. Leváltani, Rajtatok röhög az ország. Nem leváltani. rajtatok röhög az ország.
Pipas 3
2022. január 01. 15:54
Te meg a tisztesség, hogy nem szakad rád a lopott villa mennyezete, te aljadék!..... nyomod itt a simulékony dumádat, de már nem dőlnek be neked, tudod miért?...mert kiismetek az emberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!