Átadták a rakpartot, csak használni nem lehet

2021. december 12. 08:36

Ez annyira Gelgelyes…

2021. december 12. 08:36
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Köszi Gelgő!
Átadták a rakpartot csak használni nem lehet.
Ez annyira Gelgelyes…

Külön piros pont a teletextnek, hogy elvégzi ezt az alja munkát, ami a főpolgármester állandó mosdatását jelenti.”

Nyitókép: Bohár Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valeri Anna
2021. december 12. 20:04
Most találtam, mert fő a következetesség! "reggel, este, meg éjjel" ... folyamatosan. https://index.hu/belfold/2016/10/10/gyurcsanyek_vegleg_kivonulnak_a_parlamentbol/
Káj-Ármin
2021. december 12. 14:38
Baromság volt akkor lezárni a rakpartot, amikor még nincs kész a 3-as metró, és gyakorlatilag az egész belvárost beborítja a pótló buszok bűze, arról nem is beszélve, hogy rengeteg helyet is elfoglalnak az amúgy is brutálisan zsúfolt városból. DE azért az sem javít a főváros helyzetén, hogy egyre több és nagyobb az autó, általában 1-1 ember ül csak bennük, egy csomóan napjában többször keresztül-kasul hajtanak Budapesten, mert a város másik végében, vagy azon túl laknak, élnek, dolgoznak... Az M-hullás nem valódi opció stb. Ennek az egésznek sok-sok összetevője van. És ne legyünk képmutatóak se, öt-tíz éve is voltak állandóan dugók, csak ritkán volt róla szabad/illő beszélni a médiában. Ha drasztikusan nem nyúlunk bele a rendszerbe, akkor ezentúl is lesznek dugók, polgármesterektől függetlenül.
sasszem
2021. december 12. 14:27
Passzív nyelvtudás, passzív agy, passzív rakpart - aktív hülyegyerek! EZ JUTOTT BUDAPESTNEK, MEG A MELETTE ÁLLÓ BAROMARCÚ ÉS MÉG LEHETNE SOROLNI A TÖBBIT!
Box Hill
2021. december 12. 14:27
Karácsony: Nyugalom elvtársak. Az út járható. A taposóaknák ne zavarjanak senkit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!