Athina is kommentelt

2021. december 29. 12:31

Békesi, Athina meg a Kaltenbach Jenő – kemény csapat.

2021. december 29. 12:31
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Éppen négy esztendeje, hogy Békesi László, a Horn-kormány egykori pénzügyminisztere egy HVG-interjúban azt fejtegette, Orbán Viktor kormánya még a módszeres robbantásoktól sem riadna vissza, hogy hatalomban maradhasson. »Néhány robbantás után a Fidesz hívei könyörögnének a szükségállapotért« – magyarázta idvezült hévvel, mintegy igazolva a róla kialakult képet, miszerint nem állt kétszer sorba, amikor az észt osztogatták. A hatalom akár el is halaszthatná a választást, tette hozzá ingerülten, igaz, erre csak akkor lenne szüksége, ha erős ellenzék állna vele szemben, nem ilyen szerencsétlen gyülekezet.

Békesi minapi Facebook-bejegyzése ismét a pénzember feldúlt állapotáról árulkodik. Azt írja, miközben egyre gyakrabban találkozik a »csapataink harcban állnak!« kezdetű ellenzéki szövegekkel, szerencsétlenek nem az ellenséggel, hanem egymással csatáznak. A vezénylő tábornok (nem írja ki a bomlott generális nevét) megosztja a rendelkezésére álló erőket, így a döntő ütközetre való felkészülés helyett egymást gyöngíti a sok marha. Sajnos a haditanács tagjaiból hiányzik az eltökéltség, hogy elzavarja a parancsnokot. De beszélhet ezeknek az ember…

Nem fogják elhinni, ki a Békesi-bejegyzés első kommentelője. De bizony, hogy Németh Athina! »A megszokott tűpontos írás. Köszönet érte« – lelkendezik Korózs Lajos nagyszerű asszonya. Sőt! Maga Kaltenbach Jenő leharcolt ombudsman is véleményezi Békesi kirohanását. »Abszolút egyetértek a helyzet leírással és a javasolt terápiával« – írja Jenő, aki majd mindennap szózatot intéz a nemzethez. Többnyire ijesztő ökörségeket. Békesi, Athina meg a Jenő – kemény csapat. (A Tóth Ottó nem volt ott.)”

A borítóképen Békesi László (MTI/Marjai János)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dr Bubo
2021. december 30. 10:26
Ajánlom Kálomista úrfigyelmébe a kórozs jelenséget! Nagyon jó vígjátékot lehetne csinálni belőle The Fakeman címmel. Szerepelne benne Athina, mzp, csehkatka, fegyőr, annácska, kamugeri és még sokan mások.
Dr Bubo
2021. december 30. 10:23
10-15 éve az áhítatos manó azt nyilatkozta, hogy a legrosszabb gyurcsány is jobb, mint a legjobb Orbán... Mit várhatunk ezek után tőle?
NETUDKI
2021. december 30. 00:58
Hát igen , nagy csapat . A tehenészlegény , a fejőnő , meg a hidegpatak ....... A Békesi meg az agronómus .........
Gyikó István
2021. december 29. 22:52
Azzal,hogy a kórusba beállt-oh'vajh,önként,dalolva érzett erre késztetést,vagy csak a megfelelni vágyás okán,némi,az elvtársai biztatására tette é?....-ki?,talán csak ő a megmondhatója. -
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!